26.09.2022 |

Hoven s’alia amb Lleida pels Refugitats en el seu nou single “Away”

El cantautor ha llençat un nou tema amb la cara B “Wave” i un videoclip promocional becat per Cases de la Música

Videoclip-Away-EditDelta23
Making-off de la gravació del videoclip del single 'Away'
Hoven s’alia amb Lleida pels Refugitats en el seu nou single “Away”

Hoven és el nom artístic del jove lleidatà Pol Joven, qui després del pas per Thinkin’ Wild, ja fa uns anys que ha engegat el seu projecte personal. Una proposta d’autor que ara segueix rodant amb l’estrena d’Away, el seu darrer tema que ha estat llençat amb un videoclip becat pel projecte de Cases de la Música de Manresa.Videoclip-Away-Edit8

La cinta compta amb la col·laboració de Lleida pels Refugiats i és que els protagonistes de les imatges son refugiats establerts a la capital del Segrià. L’obra ha estat dirigida per Borja Olalla i Montse Pinel sobre una idea original del mateix Hoven.

La col·laboració amb l’entitat lleidatana fou fruit de la voluntat de Hoven de dur a terme una acció solidaria a través de la seva música.

Away és un cant a la migració, a la lluita per trobar un futur millor lluny de casa i lluny de la teva gent. De vegades és una mica complicat explicar aquesta realitat des de la nostra posició, ha explicat Hoven a Territoris.cat, però tot i així amb la cançó ha volgut empatitzar i aportar el seu granet de sorra a històries com les que apareixen al videoclip. Per altra banda, el single compta amb el tema Wave, actua com a cara B i ofereix una perspectiva més abstracta sobre el fet de creuar el mar.

Tant artista com entitat han quedat contents amb el resultat del videoclip, una eina de conscienciació a través de la cultura, segons Hoven. Ara busquen una data per poder presentar el videoclip en societat amb un acte on intervinguin els protagonistes i es puguin recaptar fons per dur a terme diferents accions que promogui Lleida pels Refugiats.

Cal recordar que Hoven es va fer amb el primer premi del concurs de bandes de Cases de la Música de Lleida el passat mes de desembre i que, arran d’aquest guardó, l’artista lleidatà està treballant en el que serà la gravació del seu primer EP.

Hoven s’alia amb Lleida pels Refugitats en el seu nou single “Away”
comentaris