I-nuits presenta 'Encantats', el primer single del seu segon treball discogràfic

La producció del nou treball ha anat a càrrec de Víctor Ayuso i s'ha fet als nous estudis Zamenhof de Lleida
La formació musical I-nuits ©I-nuits - Pep Marco
photo_camera La formació musical I-nuits ©I-nuits - Pep Marco

La formació musical de Sidamon, I-nuits publica 'Encantats', el primer single del seu segon treball discogràfic enregistrat i produït entre desembre i gener per Víctor Ayuso, als nous estudis Zamenhof de Lleida.

La banda va publicar el seu primer disc 'Em Rebel·lo' l'any 2021 i des de llavors que ha continuat explorant nous camins musicals 

El single 'Encantats' s'aventura cap al soul dels anys seixanta amb un ritme més pop, al mateix temps que reflexiona sobre totes les experiències viscudes des que el grup va decidir de passar a interpretar exclusivament versions fins a ser un grup centrat en els temes propis, en català i amb una forta càrrega social i de gènere.

El tema neix després que la banda guanyés el primer guardó a l'edició de 2021 al concurs de nous talents Mur Fònic de Penelles, el qual els hi concedia gravar un EP. Paral·lelament, I-nuits va guanyar una beca de les Cases de la Música per poder gravar un videoclip durant el 2023 i ho han fet de la mà de la jove directora, Laura Castelo.

Castelo també ha dirigit videoclips d'altres agrupacions musicals de Ponent com Koers i Vernal

Per acabar, I-nuits també va ser mereixedor aquest any del premi 'Ri`(t)mes' convocat per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, amb el seu poema musicat '8 de març' de la poetessa d'Ivars d'Urgell Maria Mercè Marçal. La banda de Sidamon presentarà el seu segon treball discogràfic al Gargar Festival que se celebrarà del 5 al 7 de maig a Penelles.

comentaris