'El Temps de les Arts', el Premi al talent cultural de les terres de parla catalana

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el 20 de juny i es realitzarà a Barcelona, Palma, València, Perpinyà, Andorra i l'Alguer

Premis El Temps de les Arts
photo_camera Premis El Temps de les Arts

El passat setembre, el portal digital 'El Temps de les Arts' impulsava el seu I Premi, un guardó que té l'objectiu principal d'estimular el talent i la cultura d'innovació als territoris de parla catalana.

Aquests Premis volen paliar, a més, la fragmentació que viuen les discilpines artístiques en l'àmbit cultural comú, superant les fronteres estatals i autonòmiques.

Així, les creadores i creadors de les arts visuals, les arts escèniques, la música, l'arquitectura i el patrimoni d'arreu d'aquesta àmplia àrea geogràfica podien presentar les seves candidatures fins al desembre, i obtaven a guanyar una dotació econòmica de 3.000 euros en cadascún dels àmbits (de fet, cada modalitat compta amb una persona guanyadora i dos accèssits).

Més de 500 propostes d'artistes, comissaris, associacions, fundacions, entitats i institucions han obtat als I Premis Temps de les Arts

Ara, arribant el mes de juny, està a punt de materialitzar-se l'entrega d'aquest Premi, que coincideix temporalment amb el Dia Mundial de l'Art (24 de juny).

El diumenge 20 de juny tindrà lloc el lliurament d'aquest reconeixement, així com una obra de l'artista Perejaume. L'acte anirà de la mà del director de cinema i guionista Lluís Danés i es realitzarà a Barcelona, Palma, València, Perpinyà, Andorra i l'Alguer.

Les cinc modalitats del Premi El Temps de les Arts compta amb un jurat constituït per 31 professionals qualificats en cadascuna de les especialitats

Comentaris