8 d'octubre

'ImPERFECT', la darrera obra de La Baldufa, arriba a Lleida

El primer espectacle de la dansa de la companyia està dirigit per Sol Picó

'ImPERFECT', la darrera obra de la Baldufa Teatre ©La Baldufa
photo_camera 'ImPERFECT', la darrera obra de la Baldufa Teatre.

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà 'ImPERFECT', el darrer espectacle de la companyia lleidatana La Baldufa el dissabte 8 d’octubre, a les 20.00 hores.

Peça de dansa que compta amb la direcció de la coreògrafa Sol Picó

Després d'estrenar-se al Teatro Cánovas de Málaga, i passar per la Mostra Igualada, el Festival Sismògraf d’Olot i el Festival Grec de Barcelona, 'ImPERFECTE' arriba a Lleida per posar damunt la taula els reptes, les imperfeccions, les segones oportunitats i el dret a reinventar-se.

Es tracta d’un espectacle de dansa per a tots els públics a partir de 8 anys. Sota la direcció de Sol Picó, l’Enric Blasi, l’Emiliano Pardo i el Carles Pijuan s’han enfrontat, per primer cop, al repte de ballar sobre l’escenari.

"La Baldufa sempre hem tingut una trajectòria heterogènia. Ens motiva la barreja, el mestissatge escènic, la creació no convencional, i intentem que cada espectacle, tot i que begui del passat, sigui un nou repte", explica Blasi, i afegeix: "En aquest cas ens vam proposar un repte en majúscules i ho hem fet posant-nos en les millors mans possibles, les de la Sol Picó. Ens encanta poder portar aquest reguitzell d’imperfeccions a casa nostra, serà una estrena molt especial".

'ImPERFECT' va néixer en un moment de canvi social, de pors i d'incerteses pel futur que vindrà

El dia abans de l'estrena a Lleida, la companyia realitzarà un passi escolar de l’espectacle dins el programa 'Educació a l'Abast' de l’Ajuntament de Lleida, per a professorat i alumnat de centres educatius de la ciutat.

Comentaris