06.10.2022 |
Territoris.cat

DEL 28 DE MARÇ AL 5 D'ABRIL

La 'Glòria de Vivaldi' es representarà a quatre escenaris lleidatans

Aquests concerts se celebraran del 28 de març al 5 d'abril a Balaguer, La Seu d'Urgell, La Pobla de Segur i Lleida
Orfeó
Presentació de 'Glòria de Vivaldi'
La 'Glòria de Vivaldi' es representarà a quatre escenaris lleidatans

'Glòria de Vivaldi' és una de les obres simfònic-corals més conegudes del geni del barroc italià. Va ser composta el 1713, i consta de dotze parts per a cor i solistes on la corda de l'orquestra és la protagonista.

En unes setmanes, podrà gaudir-se en diversos escenaris emblemàtics lleidatans, a través de les veus de l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels, sota la direcció de Pedro Pardo i la col·laboració de l'Orfeó Lleidatà.

Els escenaris escollit són l'església de Sant Domènec de Balaguer (concert tindrà lloc el 28 de març, a les 19.00 hores), la sala Sant Domènec de La Seu d'Urgell (29 de març, 18.00 hores), l'església Verge de la Ribera de La Pobla de Segur (4 d’abril, 18.00 hores) i la Seu Vella de Lleida (5 d’abril, 19.00 hores).

Al concert també es mostrarà la mirada de compositors del segle XX sobre l'època en què va viure el compositor venecià, amb obres de Barber, Villa-Lobos i Jenkins, resultant una combinació sonora molt atractiva. 

Les entrades es poden comprar al web de l’Orfeó Lleidatà i als punts de venda habituals a cada municipi

El projecte compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Balaguer, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Ajuntament de La Pobla de Segur, l'Ajuntament de Lleida i del Consorci del Turó de la Seu Vella.

glòria

La 'Glòria de Vivaldi' es representarà a quatre escenaris lleidatans
comentaris