17.01.2022 |

FINS EL 24 DE GENER

LaTemporada musical i teatral de Lleida inicia el 2020 amb força

temporada gener-febrer
Alguns dels espectacles que pugen als escenaris de Lleida aquest 2020
LaTemporada musical i teatral de Lleida inicia el 2020 amb força

Després de les festes nadalenques, LaTemporada d’espectacles de la capital de Ponent reprèn la seva activitat amb força i amb un ventall divers de propostes.

Entre les musicals cal destacar el concert del pròxim dissabte al Teatre de Llotja de la jove trompetista, cantant i compositora Andrea Motis, que enlluerna el públic d’arreu del país des del 2012. I el divendres 24 de gener, ‘La Pastoral de Beethoven’, interpretada a l’Auditori Municipal Enric Granados de la mà de Gábor Takács-Bagy i l l’Orquestra Simfònica Camera Musicae.

Andrea Motis

Pel que fa a les produccions teatrals, destaca la proposta ‘Wasted’, la primera obra de la dramaturga, poetessa i MC britànica Kate Tempest. Es representarà el 17 de gener al Teatre Municipal Enric Granados de la mà dels lleidatans Íntims Produccions. Una obra que explora les relacions de l’escena amb el públic i l’espai.

Processed with VSCOcam with 8 preset

‘La Rambla de les floristes’, producció del Teatre Nacional de Catalunya, és una altra de les propostes estrella d’aquest mes de gener. La Llotja serà l’escenari escollit on es passejaran els diversos personatges del relat (el 18 de gener), un viu retrat de la societat barcelonina del segle XIX.

La Rambla de les floristes 2

Pel que fa a la dansa, torna a dirigir-se al públic familiar ‘Pere i el Llop’, una proposta escènica entranyable que uneix dansa i música en directe gràcies a la unió d’esforços de LleidArt Ensemble i el Ballet de Barcelona.

imatge-3-pere-i-el-llop-copia-copia-1080x675

LaTemporada musical i teatral de Lleida inicia el 2020 amb força
comentaris