L'Elvis mai vist es projectarà a les pantalles lleidatanes

elvis2
photo_camera 'Elvis: Unleashed', una obra imprescindible dedicada al Rei del Rock

El dijous 17 d'octubre, a les 20 hores, el Teatre Principal de Lleida i JCA CINEMES LLEIDA-ALPICAT projectaran 'Elvis: Unleashed', una obra imprescindible en VOSE que els fanàtics de El Rei del Rock and Roll no es poden perdre.

'Elvis: Unleashed' farà reviure el clàssic Elvis'68 Comeback Special des d'una nova perspectiva, amb imatges inèdites i moments mítics que van rellançar la carrera d'Elvis.

Aquest nou esdeveniment cinematogràfic inclou entrevistes exclusives dirigides pel crític musical de LA Times Randy Lewis, en les quals conversa amb l'actor i músic Dennis Quaid, el prometedor cantant i compositor Jade Jackson i el llegendari productor i director Steve Binder sobre les influències d'Elvis en la música d'avui, i sobre l'impacte que el rei del rock va tenir en les seves vides.

Quaid i Jackson interpreten clàssics d'Elvis, mentre que Randy Lewis parla sobre la relació més enllà de l'escenari que Steve Binder va tenir amb Elvis i el seu manager, el coronel Parker, combinant-se per crear un nou i perspicaç homenatge al Rei.

Elvis

comentaris