La Temporada d'Arts Escèniques i Música, a punt per revolucionar La Unió d'Alpicat

alpicat2
photo_camera 'Hamelí', el primer espectacle de la temporada de La Unió

La nova temporada d’Arts Escèniques i Música de La Unió d’Alpicat escalfa motors i arrancarà el pròxim diumenge 6 d'octubre.

Com a caps de cartell comptarà amb músics com Joan Reig o El Fill del Mestre, els espectacles teatrals ‘Lapònia’, de Hause & Richman, ‘El Metge de Lampedusa’, del Teatre Lliure, i ‘El Motivador’ de Fel Faixedas

Amb l’objectiu d’oferir un programa variat, inclusiu i de qualitat perquè el públic de totes les edats pugui gaudir d’espectacles de primer nivell, s’ha dissenyat una programació estable que comença aquest octubre i finalitzarà l’abril de 2020. 

La primera proposta que pujarà a l'escenari de La Unió serà ’Hamelí’, de la companyia lleidatana Xip Xap, que presentaran a Alpicat aquesta història basada en el conte clàssic. Una altra de les companyies ponentines que actuarà pròximament, el 27 d’octubre, serà Zum Zum Teatre, que mostraran per primera vegada a Lleida l'obra, ‘Polzet’.

alpicat article2

El 17 de novembre tindrà lloc un altre espectacle familiar de la mà del Centre de Titelles de Lleida amb l’obra ‘On vas, Moby Dick’, que serà la primera vegada que es podrà veure a Catalunya. El 22 de novembre arribarà  una proposta dirigida més al públic adult, el nou espectacle de Fel Faixedas, ‘El Motivador’.  

La primera actuació musical tindrà lloc el 24 de novembre i anirà a càrrec de Joan Reig, que consolida la seva carrera musical amb el seu últim disc. La música continuarà l’1 de desembre amb l’actuació d’un artista local, El Fill del Mestre, que torna als escenaris acompanyat d’una banda de luxe.

alpicat article1

L’obra ‘Escudella barrejada', de la companyia local Grup de Teatre d’Alpicat, acomiadarà el 2019 el 22 de desembre.

La programació continuarà al 2020 amb ‘El Metge de Lampedusa’, de la companyia Teatre Lliure; l’espectacle del Màgic Txema, ‘Carinyo’, de Perez & Disla; ‘Rojo Estándar’, de la companyia Lanördika; Robert Fàbrega, ex component de l’orquestra Selvatana; ‘Lapònia’, de Hause & Richman; i ‘Etxea, Casa, Home’, de Diego Aimar & Cia.

Comentaris