28.10.2021 |

DEL 19 D'OCTUBRE A L'11 DE NOVEMBRE

L'era digital protagonitzarà les jornades 'Soc autor'

Es tracta d'un projecte impulsat per la SGAE i la xarxa de les Cases de la Música

Maria Arnal
Maria Arnal
L'era digital protagonitzarà les jornades 'Soc autor'

'Soc autor' és un projecte itinerant impulsat per la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), la Fundació SGAE i les Cases de la Música que va arrancar l'any 2016. 

A través de jornades, sessions, trobades i tallers formatius, adreçats a músics que són autors (compositors i lletristes), té com a objectiu posar en primera línia el treball autoral

'Soc autor' vol dotar d'eines als autors i les autores musicals de present i de futur a Catalunya, oferir-los assessorament i formació, i alhora afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa.  

El projecte és una referència clara al reconeixement d'un col·lectiu que no sempre té la percepció o projecció externa que té l'intèrpret, i a més vol fer visible i, alhora, autoafirmar els mateixos membres.  

En l'edició d'enguany, 'Soc autor'  vol posar l'accent en l'autoria en l'era digital, des de conèixer el marc legal dels drets digitals fins a descobrir quines pràctiques existeixen per treure rendiment de la teva obra, o bé aprendre quins són els mètodes, recursos, bancs de música i plataformes de difusió de la composició per a d'altres.

A més, es podrà conèixer les experiències d'autors i autores de primeríssim nivell com són la Alizzz, Maria Arnal, Lildami, Christina Rosenvinge, Guillermo Izquierdo (Angelus Apatrida) i Óscar Araujo, així com perfils més tècnics com els de la Teresa Carbonell i l'Iván García-Pelayo

L'era digital protagonitzarà les jornades 'Soc autor'
comentaris