Fins al 30 de juliol

L'il·lustrador lleidatà Joan Giralt, Joon, va 'Més enllà' al Consell Comarcal del Segrià

L’exposició és un recull d’obres de caràcter reflexiu i introspectiu

Cartell de l'exposició 'Més enllà', de Joan Giralt.
photo_camera Cartell de l'exposició 'Més enllà', de Joan Giralt.

La seu del Consell Comarcal del Segrià és l’escenari de l’exposició temporal ‘Més enllà’, de l’artista i il·lustrador lleidatà Joan Giralt, de nom artístic Joon.

Es tracta d’un recull d'obres de caràcter reflexiu i introspectiu, independents entre elles, i on l'observador pot extreure noves idees o conclusions al voltant de les propostes de l’artista.

La tècnica emprada en les obres és dibuix vectorial. Aquesta s'inicia amb un dibuix o esbós fet a mà i es digitalitza en l'ordinador mitjançant vectors que permet, a l’artista manipular lliurement les obres tant en l'aspecte cromàtic com en les dimensions o en els elements d'aquesta.

Les cinc obres formen part d'una mateixa col·lecció, totes tenen la seva versió dibuixada, però la versió final és dibuix vectorial: ‘Metafísica’, on mostra l'humà admirant el que li és desconegut, ‘Monument?' (explorant sobre la necessitat humana de descobrir per conèixer el que ens envolta), ‘Balance’ (els peus a terra, el cap al cel), ‘Bring me that horizon’ (sobre la visualització de nous reptes), o ‘Introspicere’ (la introspecció basada en un somni). Joon també presenta la nova llibreta de l’obra ‘Bring me that horizon’.

Les creacions s’han instal·lat a la recepció de la seu del Consell del Segrià, on es podran veure fins al 30 de juliol

comentaris