'Llenceria literària' arrenca la temporada de la Biblioteca Jaume Vila, al Castell del Remei

El fil invisible dones que cusen es va exposar al Museu de Lleida
photo_camera El fil invisible dones que cusen es va exposar al Museu de Lleida

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa arrencarà la temporada el pròxim 15 de setembre amb una lectura recreada al Castell del Remei, una iniciativa que respon a la complicitat de la Colònia Agrícola i celler de la Noguera amb l'equipament mollerussenc. L'activitat, que porta per títol Llenceria literària començarà a dos quarts de 12 del migdia amb la descoberta d'alguns espais del castell on tindrà lloc diferents lectures recreades de la mà d'actors i actrius del grup El fil invisible, els quals aniran abillats amb peces de llenceria de la Col·lecció de Victòria Antó.

El fil invisible dones que cusen es va exposar al Museu de Lleida 2A la lectura recreada seguirà la inauguració de l'exposició Roba de blanc, de la Col·lecció de Victòria Antó d'aixovar antic, la qual es podrà veure a la Sala Lucilla Atilia del Castell del Remei. Tot seguit, s'oferirà als assistents una visita guiada per les instal·lacions del celler.

L'activitat de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa finalitzarà amb un concert-vermut a partir de la 1 del migdia amb Eva Pomés i Iris Grañó, acompanyades d'Albert Gilabert d'El Traster. Tant per participar en la lectura recreada com en la visita al celler, cal fer la inscripció prèvia a la biblioteca o bé al Castell del Remei.

Comentaris
Més a La Panoràmica de Territoris