20.01.2020 |
Territoris.cat

Malos Vicios recuperen el punk rock a Castellnou de Seana acompanyats d'Ego i Toc

Malos Vicios presentaran el el seu darrer disc Grietas a Castellnou de Seana
Malos Vicios presentaran el el seu darrer disc Grietas a Castellnou de Seana
Malos Vicios recuperen el punk rock a Castellnou de Seana acompanyats d'Ego i Toc

Castellnou de Seana, recupera el seu esperit més reivindicatiu programant el concert de la banda referent del punk rock de finals dels 90, Malos Vicios. Els castellonencs coneixen molt bé el municipi del Pla d'Urgell, que han visitat en quatre ocasions, des de la seva fundació el 1997, i per aquest motiu, porten a l'escenari lleidatà el seu darrer disc Grietas, el divendres 6 de setembre.

Amb una trajectòria de vint-i-set anys i més d'una desena de discos editats, Malos Vicios continua amb un repertori de cançons de denúncia social i política davant els problemes del moment però sempre, amb tocs humorístics i amb la utilització de la ironia

La Comissió de Festes de Castellnou de Seana ha organitzat en el marc de la Festa Major, un festival musical en el qual acompanyaran a Malos Vicios, els lleidatans Ego, la banda revelació que va guanyar el Concurs de Música Jove de Lleida. Completaran el cartell, la banda de versions de l'Anoia, Toc, que portarà a l'escenari les notes d'algunes de les bandes de culte actual, Reincidentes, Fito, LPR, Platero i tu, Skap, Extremoduro.

Les propostes musicals de la Festa Major de Castellnou de Seana, continuaran el dissabte 7 de setembre, al vespre, amb una sessió amb els Dj.'s locals, i la banda de Bellpuig Trio Kumbia.

El municipi del Pla d'Urgell celebra la Festa Major del 6 al 8 de setembre, amb un seguit d'activitats lúdiques i esportives que es duran a terme en la zona verda on es troba la pista de pàdel.

Comentarios