19.09.2021 |
Territoris.cat

Marta Roqueta: “El món digital també és un món real”

Marta Roqueta
Marta Roqueta ha participat a la Setmana de la Comunicació “Llums, càmera, realitat!”.
Marta Roqueta: “El món digital també és un món real”

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la Universitat de Lleida ha posat punt final a la 17a edició de la Setmana de la Comunicació “Llums, càmera, realitat!”.

Durant 4 dies (del 20 al 23 d’abril) s’han organitzat un total de 6 ponències amb personalitats com el periodista i escriptor lleidatà Carles Porta i la directora de cinema valenciana Lucía Alemany.

Marta Roqueta ha presentat un assaig on es veu com el patriarcat, el capitalisme, el racisme, el capacitisme i el món digital, on tot és immediatesa, configuren la nostra visió pel desig i l'amor.

En l’últim dia de la jornada s’ha realitzat l’acte de clausura virtual on la periodista i escriptora especialitzada en feminisme, Marta Roqueta, en honor al dia del llibre, ha presentat la seva obra De la poma a la pantalla: Amor, sexe i desig a l’època digital, un assaig feminista on es veu com el patriarcat, el capitalisme, el racisme, el capacitisme i el món digital, on tot és immediatesa, configuren la nostra visió pel desig i l'amor.

A més, Roqueta ha parlat de la interacció que ha existit sempre entre el món físic i el món digital, i de la prominència d'aquest últim en l'actualitat, situació que implica unes noves maneres d'explorar el desig, la sexualitat i l'efectivitat.

Seguidament han actuat el poeta Enric Kahn (@poemas_kahn) i la cantautora Marta Argilés (@itsasgorak),que entrellaçant les seves modalitats artístiques han fet gaudir als espectadors amb una proposta molt original.

Un any més es dóna per finalitzada la Setmana de la Comunicació, enguany de manera virtual a través de les plataformes Twitch i YouTube, amb un gran èxit de participació.

Marta Roqueta: “El món digital també és un món real”
comentaris