'Max in Love', l'obra teatral sobre educació sexual i afectiva, torna als escenaris

ImatgeHD_cat_47599
photo_camera Els actors i actrius de 'Max in Love' amb la regidora de Salut - Paeria de Lleida

L'obra teatral Max in Love, dirigida a l'educació afectiva i sexual i adreçada a alumnes de Secundària, torna als escenaris. L'obra teatral Max in Love va adreçada a joves de setze anys i busca fer-los reflexionar diferents aspectes d'educació afectiva i sexual. Avui, diijous 14 de gener, se celebrarà una segona representació al Teatre Municipal de l'Escorxador, amb la presència d'alumnes dels instituts que ho han sol·licitat. L'acció es duu a terme amb el vistiplau del departament de Salut de la Generalitat i seguint les mesures de prevenció sanitària de la Covid-19.

El programa d'educació afectiva i sexual, dirigit a joves de setze anys i als seus educadors i educadores, pretén abordar de manera integral les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l'afectivitat, com són els aspectes fisiològics, culturals i educatius, així com la igualtat de gènere i els valors personals davant de la presa de decisions

Els actors i actrius són també adolescents, fet que provoca la immediata identificació del públic amb allò que està passant damunt de l'escenari i els motiva per al diàleg posterior

Després de visionar l'obra de teatre, l'alumnat reflexiona amb els seus docents sobre les temàtiques tractades, amb el suport d'una guia didàctica i de l'assessorament i la formació de les tècniques municipals.
Totes les actrius i actors que participen en les representacions són exalumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

comentaris