15 de maig

Mazoni i el seu 'Desig imbècil', en concert aquest dissabte a l'Espai Orfeó

1.- Promo Mazoni Desig Imbècil -  Foto cedida per Espai Orfeó
photo_camera 'Desig Imbècil' és el novè disc de la seva carrera musical - Foto: cedida per Espai Orfeó

Mazoni ens presenta el seu nou disc Desig imbècil (Bankrobber, 2019), un retorn a l'energia i a la intensitat del rock. Ho farà a l'Espai Orfeó aquest dissabte 15 de maig a les 20.00 hores.

Jaume Pla, conegut artísticament com Mazoni i nascut a La Bisbal d’Empordà, va formar el seu primer grup als 13 anys junt amb Carles Sanjosé (Sanjosex) i més tard va ser el cantant i compositor de Holland Park amb qui va publicar dos discos amb la discogràfica Bankrobber. L’any 2004 enceta el projecte Mazoni amb el qual ha editat 9 treballs, també amb la discogràfica Bankrobber.

Desig imbècil, el seu últim treball, aporta onze cançons directes i sense filtres, enregistrades en cru pel trio essencial mazònic que, amb Pla, completen Aleix Bou (bateria) i Miquel Sospedra (baix), mesclades per Jordi Mora i masteritzades per Victor Garcia.

És el novè disc d’una carrera musical rica i diversa. Mazoni és tot un supervivent de la nostra escena, protagonista d’experiències singulars com la ja mítica gira dels 31 dies i autor de clàssics com Eufòria, No tinc temps o més recentment A.I.LO.D.I.U.. També ha protagonitzat el documental Per primer cop en què la seva música viatjava fins a Istanbul.

 

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.
 

comentaris