02.08.2021 |
Territoris.cat

Miralcamp convida a gaudir de l'intens programa d'activitats de la Festa Major

Els diables de Mollerussa en la Festa Major Miralcamp
Els diables de Mollerussa animaran la vesprada amb el seu espectacle de foc a partir de les 23 h
Miralcamp convida a gaudir de l'intens programa d'activitats de la Festa Major

Publireportatge

El nou equip de Govern de l'Ajuntament de Miralcamp, que capitaneja l'alcaldessa Carme Ribes, ha impulsat la primera Festa Major del mandat, amb la il·lusió que pugui comptar amb activitats per a tots els gustos. L'Ajuntament va recollir el relleu de l'anterior equip de Govern, que ja havia previst alguns dels actes més destacats del programa, per la qual cosa els ha estat relativament fàcil tancar la festa d'enguany, tot amb petites aportacions, segons ha explicat l'alcaldessa.

Progra d'activitats per a totes les edats en la Festa Major MiralcampLa festa, que tindrà lloc del 22 al 26 d'agost, arrencarà dijous amb un programa dedicat a la quitxalla i el jovent del poble que es desplegarà al Turó Bellavista. Per als més petits és muntarà un tobogan de setanta-cinc metres a la baixada de Ràdio Ponent.
A partir de les vuit de la tarda, a l'esplanada del turó hi tindrà lloc la sisena edició del Capvespre activa't, una iniciativa de l'associació Miralcamp Activat, que tindrà com a protagonistes al trio acústic Filferro, que interpretarà adaptacions al català de temes clàssics del pop i del rock.

Progra d'activitats per a totes les edats en la Festa Major Miralcamp 1

Divendres 23 d'agost

El volum de la programació anirà incrementant el divendres, el dia que el jovent local tindrà el seu sopar, a partir de les nou del vespre. Tot seguit, continuarà la vetllada amb música al complex esportiu Mestre Jordi Baró. Abans, però, els Diables de Mollerussa animaran la vesprada amb el seu espectacle de foc a partir de les onze. Festa-Major-Miralcamp-2019-Baner-Territoris


Dissabte 24 d'agost

Aquest serà el dia més intens de la Festa Major, una jornada que obrirà el Pregó de Festa Major, que estarà protagonitzat per la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, després de la cercavila que duran a terme la Colla Gegantera i Grallera de Miralcamp. Tot seguit, es desplegaran sessions de ball, espectacles i futbol, fins arribar a dos quarts de nou, en què es farà el taller de còctels a les Piscines Municipals, una de les activitats més destacades de la Festa Major. 

El punt àlgid de la nit serà als voltants de dos quarts d'una amb el concert de La banda del cohe rojo i MuntBand.

Orquestra Nova Blanes 1Diumenge 25 d'agost

Aquest serà un dia protagonitzat per l'orquestra Nova Blanes, la formació musical que acompanyarà la missa Major, la ballada de sardanes i les posteriors sessions de ball.

Dilluns 26 d'agost

Per cloure la celebració, es farà una matinal aquàtica per a la quitxalla a les Piscines Municipals, i una llonganissada popular al camp de futbol, que precediran l'espectacle de focs artificials que posarà el punt final a la Festa Major del 2019.

Més informació:
Programa complert

Miralcamp convida a gaudir de l'intens programa d'activitats de la Festa Major
comentaris