27.06.2022 |

DEL 15 AL 21 D'AGOST

Galacticat, una proposta cinematogràfica de terror a Ponent

L'edició se celebrarà del 15 al 21 d'agost pels carrers de la ciutat de Tàrrega i els Cinemes Majèstic i coincidirà amb la "I Trobada de Talent" que tindrà lloc el 20 d'agost
Galacticat 2021 ©S. M
Galacticat 2021 ©S.M.
Galacticat, una proposta cinematogràfica de terror a Ponent

El 'Galacticat' celebra la seva novena edició de la seva Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de les terres de Ponent. Aquest any, la mostra pretén ser un punt de trobada de les personalitats que fan possible la indústria cinematogràfica. Els Cinemes Majèstic i els carrers de Tàrrega acolliran un total de 130 curts i llargmetratges.

En el marc de la "I Trobada de Talent", els responsables del festival organitzaran una visita pels diferents indrets de les Terres de Ponent per tal de mostrar-los com a possibles escenaris per enregistrar-hi peces cinematogràfiques. El director del certamen, Ramon Bochaca, esmenta la seva pretensió que el territori de Ponent sigui escenari per projectar-hi les peces cinematogràfiques de la mostra. 

El leitmotiv d'enguany fa referència a la bruixeria i el món dels maleficis, els sortilegis, l'esoterisme i la seva relació amb la natura. Aquest tema serà el rovell de l'ou que marcarà tota la programació que l'acompanya. 

La convocatòria es va obrir el diumenge 15 de maig i va dirigida als directors i guionistes novells que vulguin presentar els seus guions de curtmetratges, llargmetratges i sèries. La data límit per presentar els treballs és el 30 de juny

A més, també hi ha la convocatòria d'un concurs de guions de curtmetratges, llargmetratges i sèries. D'entre tots els participants se'n seleccionarà dotze - que fan referència a quatre de cada categoria - i es podran presentar a les productores i distribuïdores participants. 

Entre les empreses productores i distribuïdores confirmades hi ha la pel·lícula 'Alcarràs', Avalon; la productora de 'Tros' Galápagos Films, així com Benecé Produccions, Alhana Produccions, Lastor Films, Oberon Media, Elastica Films, entre d'altres. 

La Trobada de Talent compta amb la col·laboració de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i està dirigida pel productor Jaime Arnaiz

Jaime Arnaiz Rebollo ©S.M.
Jaime Arnaiz Rebollo ©S.M.

Galacticat, una proposta cinematogràfica de terror a Ponent
comentaris