El Nadal ja és present a Mollerussa Comercial

Una trentena d’activitats, adreçades a petits i grans, dinamitzaran la capital del Pla d’Urgell durant el novembre i el desembre

6a00d8341bfb1653ef022ad3836c5d200c
photo_camera Enguany, un programa amb trenta propostes, ideades per divertir i encuriosir a petits i grans

L’associació Mollerussa Comercial, com ja és costum quan s’apropen les dates nadalenques, proposa a les seves associades i la ciutadania un programa d’activitats que té l’objectiu final de mantenir ben viva la flama del comerç de proximitat i les tradicions.

Aquest programa s’articula enguany amb trenta propostes, ideades per divertir i encuriosir a petits i grans


gifts-2998593_1920

La primera ‘ronda’ d’aquestes començarà el proper dissabte 16 de novembre. Els més petits de casa podran gaudir d’un torneig de mini tenis –a la Plaça Manuel Bertrand–, un castell d’inflables –a l’Avinguda del Canal– i un circuit de cars –al Carrer Llorenç Vilaró–.

L’agenda de la pròxima setmana acosta al públic tres tallers monogràfics: de cuina, de decoració de taules de Nadal amb fruits i de figueretes de massapà.

lubecker-marzipan-1885934_960_720

Gran part d’aquestes activitats es portaran a terme amb la gestió i participació d'associacions i entitats de Mollerussa

El dissabte 23 de novembre els jocs de fusta ompliran el Carrer Vilaclosa i la Plaça Pla d’Urgell, i el ritme country farà les delícies dels seus amants i balladors a la Plaça Major.

La darrera setmana de novembre serà el torn de la xerrada ‘El teu consum com a eina de transformació social’, que tindrà lloc al Teatre l’Amistat; un taller de cuina, la projecció d’una selecció dels millors curtmetratges per adults, al Centre Cultural, de la mà del Circuit Urgellenc; una sessió de contacontes i l’espectacle ‘La màgia del Nadal’.

Tanmateix tindrà lloc una cita imprescindible en el calendari festiu: l’encesa de les llums de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament.

christmas-1018112_1920

Totes les compres realitzades durant el mes de novembre a qualsevol establiment associat a Mollerussa Comercial, entrarà en el sorteig d’un patinet elèctric

Al mes de desembre les activitats de l’associació Mollerussa comercial continuaran amb bon ritme. Entre els tallers que tindran lloc cal destacar el de memòria visual, que col·labora amb el Casal Municipal de la Gent Gran; un de cura de la pell durant l’hivern, i diversos de manualitats. El dissabte 7 es podrà gaudir, durant tot el dia, del tradicional mercat de Santa Llúcia.

navidad

La música i els espectacles teatrals també hi seran ben presents aquests dies, al cor de Mollerussa. El dissabte 14 de desembre, el Carrer Ciutat de Lleida, acollirà el ritme itinerant de Gumbo Jass Band; el dia 21 de desembre el dels Patges Astròlegs, el 22 el del caga tió, amb CIS Àngel Olaran; i el 28 de desembre els pastorets.

Enguany, el Concurs d'Aparadors de l’associació es basarà amb el paper, a causa d’una col·laboració especial amb el Museu de Vestits de paper


També val la pena ressaltar el planetari, que es desplegarà al Teatre l’Amistat durant el dia 21; el dia 24, la projecció dels millors curtmetratges infantils del 2019; i, a partir de les 11.00 h dels 31 de desembre, ‘Busca l’home dels nassos’, en col·laboració del Casal l’Arreu.

8606

Podeu llegir el Programa complet aquí

Comentaris