'Nits d'estiu', nou videoclip dels músics balaguerins Joan Blau i Xavier Monge

Joan Blau i Xavier Monge presenten el videoclip d'aquest tema, on es veu com s'ha realitzat el procés de gravació i col·laboració

Blau2

Els balaguerins Xavier Monge (pianista) i Joan Blau (cantautor), han publicat el videoclip de 'Nits d'estiu', el single del 'Bru'.

Amb aquest primer senzill, Joan Blau s'ha proposat la fita de realitzar un cop al mes una nova composició, cada es realitzarà amb la col·laboració d'un artista amic o amiga amb els que ha coincidit durant la seva trajectòria com a cantautor. 

L'enregistrament de 'Bru' s'ha realitzat de manera autònoma, amb la col·laboració de Dídac Gilabert i Vintiset.net, qui ha fet el vídeo clip de 'Nits d'estiu' i les fotografies. El disc ha estat masteritzat per Paquito EscuderoUna cançó dedicada a els dies inoblidables, els amors i les vivències que només l'estiu en dóna. Gaudir del present i de l'entorn, amb respecte a la natura i crear records que perduraran per sempre més.

Xavier Monge al piano i Joan Blau a la veu, han compartit una desena de concerts en format duet, i això ha donat lloc a la realització d'aquest primer senzill en format duet.

comentaris