Pagès Editors publica el còmic 'Cavalls salvatges', de Jordi Cussà i Jaume Capdevila 'Kap'

És el segon títol de 'Doble tinta', la col·lecció de còmic en català de l'editorial

'Cavalls salvatges',
de Jordi Cussà i Jaume Capdevila 'Kap'.
photo_camera 'Cavalls salvatges', de Jordi Cussà i Jaume Capdevila 'Kap'.

Pagès Editors acaba de publicar 'Cavalls salvatges', una novel·la gràfica creada a quatre mans pel duet berguedà configurat pel desaparegut escriptor Jordi Cussa i el dibuixant Jaume Capdevila 'Kap'.

Es tracta del segon títol de la nova col·lecció de còmic en català de Pagès Editors, 'Doble tinta', dirigida per Jaume Barrull

Ara, vint anys després de l'aparició de l'emblemàtica novel·la, arriba una nova lectura d'aventures, en un sentit ampli i alhora obscur, d'una colla de personatges.

Cussà va ser el primer autor català capaç d'escriure molt bé i amb coneixement de causa sobre el  món de les drogues, sobretot de l'heroïna, ja que la seva vida va quedar marcada pels deu anys a la seva addicció a aquesta substància. 

El que aquest nou títol ofereix és doncs aquest peculiar cant a la vida de Cussà que per a molts ja s'ha convertit en una obra de culte, i que ara Pagès Editors presenta adaptada al format de còmic per a adults gràcies a la col·laboració de l'escriptor amb Jaume Capdevila 'Kap'.

'Cavalls salvatges' és una novel·la carregada de realitat i, sobretot, de veritat, que va molt més enllà de ser el retrat d'una generació marcada per les drogues

comentaris