28.09.2022 |

La pel·lícula 'Alcarràs' optarà als premis Oscar

Aquesta obra de Carla Simón representarà l'Estat espanyol a la popular cita cinematogràfica

Fotograma del film 'Alcarràs'.
Fotograma del film 'Alcarràs'.
La pel·lícula 'Alcarràs' optarà als premis Oscar

‘Alcarràs’ ha estat seleccionada per l'Acadèmia de Cinema espanyola per representar l'Estat espanyol a la 95a edició dels Oscar, que tindrà lloc el 12 de març del 2023 a Los Angeles.

La pel·lícula s’ha imposat a la coproducció ‘As Bestas’, de Rodrigo Sorogoyen, i ‘Cinco Lobitos’, d’Alauda Ruiz de Azúa, també preseleccionades

L’actriu Carmen Maura, acompanyada pel president de l’Acadèmia, Fernando Méndez-Leite, i la notaria Eva Fernández Medina, ha estat l’encarregada de donar a conèixer en públic aquesta notícia.

Distingida amb l'Os d'Or al Festival de Berlín, 'Alcarràs' ha estat també preseleccionada per la 35a edició dels Premis del Cinema Europeu i fa un mes que ja es pot veure a través de les plataformes audiovisuals, com Prime Video, Filmin, iTunes, Movistar Plus+, Vodafone, Orange, Google Play i Rakuten.

El film narra la història de l'última collita de fruita d'una família a una finca d'Alcarràs abans que els propietaris hi instal·lin plaques solars. Després d’'Estiu 1993', la directora Carla Simón ha tornat a documentar les relacions familiars, tot incorporant-hi el xoc entre diverses generacions que viuen juntes.

La pel·lícula 'Alcarràs' optarà als premis Oscar
comentaris