28.11.2022 |

Dos projectes centrats en Ponent, entre els finalistes al Premi IMPULSA CULTURA 2020

El Cinema Lliure 2020 i el Gargar Festival de Penelles optaran al guardó de 10.000 euros de la Fundació Catalunya Cultura
fundacio2
Dos projectes centrats en Ponent, entre els finalistes al Premi IMPULSA CULTURA 2020

La Fundació Catalunya Cultura ha donat a conèixer el nom dels 10 projectes finalistes seleccionats per passar a la darrera fase del Programa IMPULSA CULTURA 2020.

Es tracta d'un pla de formació i acompanyament que la fundació ofereix anualment de forma gratuïta a projectes culturals que tenen la seu o desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

Tots els finalistes rebran assessorament personalitzat i presentaran els seus projectes a l’acte de cloenda del Programa IMPULSA CULTURA el proper octubre, optant al Premi IMPULSA CULTURA 2020 dotat amb 10.000 euros

L’objectiu del programa és proporcionar eines als projectes culturals que els ajudin a desenvolupar de manera integral la seva estratègia per esdevenir més sostenibles i, alhora, els permetin capacitar-se en la cerca de finançament privat. 

El programa IMPULSA CULTURA és una de les línies d’actuació de la Fundació Catalunya Cultura, una entitat que neix per a crear aliances entre el món cultural i el món empresarial i treballa per incentivar el mecenatge cultural

Entre els 10 projectes finalistes, hi ha dos propostes que prenen com a escenari les terres de Ponent.

El primer és Cinema Lliure 2020, i actuarà a Lleida, Girona i Barcelona. Es tracta d'un paraigua d’iniciatives que sumen forces per impulsar el cinema alternatiu de qualitat a Catalunya i a territoris veïns durant tot l’any.

L'altre projecte finalista ponentí és el Gargar Festival de Murals i Art Rural de Penelles, una trobada pensada per difondre la cultura artística al món rural, a través de la unió de muralisme i música amb tallers d’altres disciplines artístiques.

Dos projectes centrats en Ponent, entre els finalistes al Premi IMPULSA CULTURA 2020
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement