17 de març

Tornen els assajos oberts de Territori Creatiu de FiraTàrrega amb 'Runa'

Aquesta obra de la companyia Amer Kabbanni Cia 104º podrà veure's gratuïtament a la Nau 18 de Cal Trepat. Tàrrega

'Runa', d'Amer Kabbanni Cia 104º
photo_camera 'Runa', d'Amer Kabbanni Cia 104º

FiraTàrrega aposta per recuperar l'activitat habitual del programa Territori Creatiu, obrint el calendari de residències i assajos oberts a la ciutadania.

El primer assaig obert de la temporada serà amb Amer Kabbanni (Cia 104º) que oferirà la seva nova creació 'Runa'

L'assaig obert tindrà lloc el dijous 17 de març (18.00 hores) a la Nau 18 de Cal Trepat.

'Runa' és una peça de cos, objecte, so i llum, de circ documental i d'autoficció que s'immergeix en conceptes com la identitat, la família i les fronteres territorials per parlar de la resistència a la pèrdua del record d'un temps passat.

Una peça marcada per la impossibilitat de Kabbani de restablir el contacte físic amb la seva família a causa de la guerra de Síria.

Compta amb el suport de Travesía - Pyrénées de Cirque, projecte europeu de cooperació transfronterera cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Aquest és un dels projectes seleccionats al programa Suport a la Creació 2022 de la Fira, dins de la modalitat Guaret en la qual, projectes de llarg recorregut reben un acompanyament durant dos anys.

Kabanni estarà en residència creativa a Tàrrega del 14 al 20 de març, mes que també coincidirà amb la residència de Lali Álvarez ('The unfinished Human Manifesto'), Artistas Salchichas ('Hablar con las plantas para llegar a un paisaje') i Col·lectiu Desasosiego ('Un segundo bajo la arena').

Dins el marc de Territori Creatiu, el programa Suport a la Creació 2022 inclou 12 peces de nova creació que se sumen a les 3 peces que ja formaven part de l'apartat interanual Guaret l'any 2021

Comentaris