27.11.2022 |

17 DE MARÇ

Tornen els assajos oberts de Territori Creatiu de FiraTàrrega amb 'Runa'

Aquesta obra de la companyia Amer Kabbanni Cia 104º podrà veure's gratuïtament a la Nau 18 de Cal Trepat. Tàrrega

'Runa', d'Amer Kabbanni Cia 104º
'Runa', d'Amer Kabbanni Cia 104º
Tornen els assajos oberts de Territori Creatiu de FiraTàrrega amb 'Runa'

FiraTàrrega aposta per recuperar l'activitat habitual del programa Territori Creatiu, obrint el calendari de residències i assajos oberts a la ciutadania.

El primer assaig obert de la temporada serà amb Amer Kabbanni (Cia 104º) que oferirà la seva nova creació 'Runa'

L'assaig obert tindrà lloc el dijous 17 de març (18.00 hores) a la Nau 18 de Cal Trepat.

'Runa' és una peça de cos, objecte, so i llum, de circ documental i d'autoficció que s'immergeix en conceptes com la identitat, la família i les fronteres territorials per parlar de la resistència a la pèrdua del record d'un temps passat.

Una peça marcada per la impossibilitat de Kabbani de restablir el contacte físic amb la seva família a causa de la guerra de Síria.

Compta amb el suport de Travesía - Pyrénées de Cirque, projecte europeu de cooperació transfronterera cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Aquest és un dels projectes seleccionats al programa Suport a la Creació 2022 de la Fira, dins de la modalitat Guaret en la qual, projectes de llarg recorregut reben un acompanyament durant dos anys.

Kabanni estarà en residència creativa a Tàrrega del 14 al 20 de març, mes que també coincidirà amb la residència de Lali Álvarez ('The unfinished Human Manifesto'), Artistas Salchichas ('Hablar con las plantas para llegar a un paisaje') i Col·lectiu Desasosiego ('Un segundo bajo la arena').

Dins el marc de Territori Creatiu, el programa Suport a la Creació 2022 inclou 12 peces de nova creació que se sumen a les 3 peces que ja formaven part de l'apartat interanual Guaret l'any 2021

Tornen els assajos oberts de Territori Creatiu de FiraTàrrega amb 'Runa'
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement