23 juliol

El 23 de juliol, nova data per celebrar Sant Jordi

Així ho van anunciar ahir la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes de Catalunya

sant jordi2

El confinament que s'està vivint a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus ha anul·lat i postposat molts actes del calendari cultural de casa nostra. Un dels més entranyables que s'ha vist afectat ha estat, sense cap mena de dubte, la festivitat de Sant Jordi, dia per antonomàsia del llibre i la rosa.

El que és per a moltes i molts el dia dels enamorats catalans, però, des d'ahir ja té data alternativa per a poder-se gaudir al carrer: el dijous 23 de juliol.

Així ho van anunciar ahir dimarts la Cambra del Llibre de Catalunya, que reuneix editors, llibrers, distribuïdors i impressors, i el Gremi de Floristes de Catalunya

Aquesta cita alternativa, però, seguirà l'evolució de la realitat del país i, en cas que sigui tot favorable, els carrers i places de Catalunya podran omplir-se de parades de roses i llibres en ple estiu.

Tot sembla indicar que en aquelles dates encara s'haurà de mantenir certes mesures de distància social per tal de protegir la salut de tothom. Però, en tot cas, fixar aquesta cita tan nostrada al calendari ja és un respir per als petits comerços del sector, i per tota la població que viu amb especial il·lusió aquesta cita cultural.

Sigui com sigui, llibreters i floristes animen a la ciutadania a viure des de casa el pròxim 23 d'abril.

Aquesta petició s'emmarca amb la proposta del Gremi de Floristes de Catalunya #rosadesantjordiacasa, que vol mantenir viva la tradició de comprar roses tot i el confinament, enviar-les a domicili.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement