Segrià, Terra d'Oli 2023: redescobrint la riquesa de l’Or Líquid

Experiències úniques per gaudir a l’entorn de l'oli d'oliva verge extra
olive oil in glass bottle and olives over old wooden table

Torna amb força una nova edició de 'Segrià, Terra d'Oli', l’esdeveniment que posa de manifest l'extraordinari patrimoni natural, arquitectònic, cultural i gastronòmic del Segrià, amb l'oli d'oliva verge extra com a protagonista indiscutible. Una oportunitat única per conèixer pobles, famílies productores d'oli i gaudir de l'hospitalitat de cases de turisme rural, tot al voltant de l'arribada de l'oli nou durant els mesos de novembre i desembre.

Olives and olive tree in summer day. Season nature background

Les activitats d'aquesta edició inclouen experiències turístiques a diferents localitats del Segrià:

Alcanó: Tast d'olis el 2 de desembre a les 18 hores, seguit d'un berenar popular amb pa, oli i xocolata a les 19 h.

Almatret: Visita guiada sobre la batalla de l'Ebre i a l'antiga Cooperativa d'Oli "Lo Sindicat" el 9 de desembre a les 10 h.

Alpicat: Visita guiada al Museu Molí Ca l’Agustí d’Alpicat durant tot el mes de novembre i desembre.

Lleida: Cuina de proximitat a Torres de Sanui a càrrec del xef Manelli, el 18 de novembre, de les 18 a les 20 h.

Maials: Fira de l’Oli Verd amb visites guiades a la cooperativa, presentació de l’oli nou i fira de productes gourmet i artesanals, els dies 18 i 19 de novembre de 10 a 20 h.

Seròs: Visita guiada i tast d’oli al Molí Aresté Teixidó. Fins a les 12, cada dissabte i diumenge de novembre fins el 17 de desembre.

Torrebesses: Ruta de la Torrebesses monumental, del 26 de novembre i 9 de desembre de 10 a 12 h. Ruta dels paisatges de la Pedra Seca de Torrebesses els dies 3 i 10 de desembre de 10 a 12 h. Visita al Molí del Bep de Canut i tast d’olis guiat, el 17 de desembre a les 10 h.

A més, durant tot l'any es podrà  adquirir oli d'oliva verge extra dels diferents molins participants. També s'ofereixen opcions de menús gastronòmics especials als restaurants participants com el "Menú Terra d’oli" al Restaurant el Casal d'Alfés, el "Menú degustació" a Ca l’Asturià de Seròs, i el "Menú oli" al Cafè7 de Torrebesses.

Amb aquest ric programa d'activitats, 'Segrià, Terra d'Oli' es presenta com una gran oportunitat per connectar amb la riquesa del territori a través del seu ‘or líquid’, amb la gent que es dedica a l’oleoturisme i i amb experiències úniques per gaudir a l’entorn de l'oli d'oliva verge extra.

 

Cases de Turisme Rural del Segrià: Benvinguts!

Per aquells que desitgin endinsar-se més en la riquesa del Segrià i descobrir els seus pobles i molts dels elements culturals, històrics, patrimonials, arquitectònics i paisatgístics que els distingeix, des de  'Segrià, Terra d'Oli' se’ns ofereix una varietat d'opcions d'allotjament en cases de turisme rural. 

Aquestes cases de turisme rural no només ofereixen una estada confortable, sinó també l'oportunitat de viure l'essència autèntica del Segrià. Amb l'hospitalitat excepcional d'aquests allotjaments rurals, els visitants podran completar la seva experiència a 'Segrià, Terra d'Oli'.

A continuació teniu algunes de les opcions disponibles:

Grup Neus i Sisco

Almatret 

Telèfon: 659 499 066

 

Cal Rexo Rural

Aspa

Telèfon: 646 017 636

 

Ca l’Arbequí

Lleida

Telèfon: 606 520 635

 

Cal Milio

Maials

Telèfon: 633 833 592

 

El Petit Maialenc

Maials

Telèfon: 650 905 831

 

Ca l’Aviador

Sarroca de Lleida

Telèfon: 627 887 721

 

Les Forques

Seròs

Telèfon: 606 997 784

 

Castell Palau

Torrebesses

Telèfon: 666 492 409

 

La Casa del Lino

Torrebesses

Telèfon: 641 701 385

Podeu consultar el programa ‘Segrià, Terra d’Oli’ aquí

Comentaris