30.11.2022 |

DEL 7 AL 9 D'OCTUBRE

Torna Musiquem Lleida! amb onze concerts repartits arreu de la ciutat de Lleida

El Concert de Cloenda del festival, que tindrà lloc el 16 d'octubre a l'Auditori Enric Granados de Lleida, es repetirà el 30 d'octubre a Arbeca i el 6 de novembre a Mollerussa

Presentació de la XVII edició de 'Musiquem Lleida'
Presentació de la XVII edició de 'Musiquem Lleida'
Torna Musiquem Lleida! amb onze concerts repartits arreu de la ciutat de Lleida

Els dies 7, 8 i 9 d'octubre tornarà el Festival Internacional Musiquem Lleida, que enguany celebrarà la seva XVII edició.

El diumenge 16 d'octubre tindrà lloc el Concert de Cloenda

Un total d'11 concerts formen part del programa del Musiquem Lleida!, que es podran escoltar en diversos  espais de la ciutat de Lleida (el Pati de l'IEI, a la plaça Paeria, a la Seu Vella, al Museu de Lleida, al Rectorat de la UdL, a la plaça Ricard Vinyes i a l'Auditori Enric Granados).
 
El Festival s'iniciarà el divendres 7 d'octubre a les 18.30 hores al pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs amb l'actuació del guitarrista Raul Viela. El mateix dia, a les 19.30 hores, actuarà a la plaça Paeria el quintet de vent Bòreas Ensemble; i el Quintet Momentum, a les 21.00 hores, a la Seu Vella.
 
El dissabte 8 d'octubre arrencarà a les 11.00 hores al Museu de Lleida, amb la interpretació de Banus Duo. Aquella jornada també actuarà el Viñes Piano Duo (11.30 hores) al Rectorat de la Universitat de Lleida; el concert del Canticum Trio (12.30 hores), al Museu de Lleida; el pianista Daniel Ligorio (18.00 hores) al pati de l'IEI; el duo de saxo i piano Lu2 Tonalis (19.30 hores) al Rectorat de la UdL. La darrera actuació de dissabte serà la del Cor d'Homes d'Igualada, que actuarà a les 20.30 hores a la plaça Ricard Vinyes.
 
El tercer i darrer dia del certamen, diumenge 9 d'octubre, les actuacions començaran a les 11.30 hores al Museu de Lleida amb el duo de violoncels Lofoten Cello Duo. El darrer concert del cap de setmana serà a les 12.30 hores a la plaça Paeria amb les guitarres i el contrabaix d'Oscar Wolf & His Moon Serenaders

El Concert de Cloenda 'Requiem im Paradiso' tindrà lloc el diumenge 16 d'octubre a les 19.00 hores a l'Auditori Enric Granados. L'actuació comptarà amb la presència del LleidArt Ensemble, la Coral Shalom i el Cor Praesentia, la interpretació de la soprano Alba Quinquillà i el baríton Ferran Albrich, i la direcció d'Albert Cabero Olaia i Martí Costa.

El concert es repetirà el diumenge 30 d'octubre a les 18 hores a la parròquia Sant Jaume d'Arbeca i el diumenge 6 de novembre a les 19 hores al Teatre L'Amistat de Mollerussa

Torna Musiquem Lleida! amb onze concerts repartits arreu de la ciutat de Lleida
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement