27.11.2022 |

DEL 16 DE GENER AL 20 DE FEBRER

'Joc al Ninot', el cicle de titelles per als més menuts, celebrarà el quart de segle

Aquesta cita cultural complirà els 25 anys d'història amb vuit espectacles, repartits en cinc diumenges

L'espectacle 'Laika' podrà gaudir-se a 'Joc al ninot'
L'espectacle 'Laika' podrà gaudir-se a 'Joc al ninot'
'Joc al Ninot', el cicle de titelles per als més menuts, celebrarà el quart de segle

'Joc al Ninot', una de les apostes referents del Centre de Titelles de Lleida, compleix enguany el 25è aniversari, i ho celebrarà amb una programació que engloba vuit espectacles familiars protagonitzats per la fantasia, les aventures, les cançons i els titelles.

El Cicle de Titelles per als més menuts podrà gaudir-se a Lleida i Penelles

La primera de les cites de 'Joc al Ninot' arriba el diumenge 16 de gener a CaixaForum Lleida amb 'On vas, Moby Dick?' (11.00 i 12.30 hores). Es tracta d'una producció pròpia del Centre de Titelles que rememora la història de la famosa balena novel·lada per Herman Melville.

El diumenge 30 serà el torn d''Una poma, un pomer' (11.00 i 12.30 hores), de la companyia De Paper, un espectacle delicat que anima a gaudir de la poesia de les coses senzilles.

'Una poma, un pomer', De Paper.
'Una poma, un pomer', De Paper.

El diumenge 6 de febrer tindrà lloc la festa d'aniversari d'aquesta cita, una trobada que arrencarà amb 'Laika' (12.00 hores), de Xirriquiteula Teatre, qui ocuparà la sala 1 del Teatre de l'Escorxador. Amb aquesta producció s'explicarà la història de la gosseta russa, que arribà a ser el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra a bord de la nau Spútnik II.

Seguidament, serà el torn de 'Girafes' (13.00 hores), de la mateixa companyia, que invadirà la Plaça Esteve Cuito.

'Joc al Ninot' és una digna avantsala a la 33a edició de la Fira de Titelles de Lleida, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig

El 13 de febrer, CaixaForum Lleida acollirà l'espectacle 'Sabates Noves' (11.00 i 12.30 hores), de Tian Gombau, L'home Dibuixat, la qual narra les peripècies d'un noi que estrena calçat. El dia 20, serà el torn d''En Patufet' (11.00 i 12.30 hores), del Centre de Titelles, el petit personatge que experimenta el desig de valdre's per ell mateix i fer-se gran.

'En Patufet', Centre de Titelles de Lleida.
'En Patufet', Centre de Titelles de Lleida.​

En paral·lel, els dies 13 i 20 de febrer Joc al Ninot també arribarà al Gargar Festival de Penelles. Així, el Cinema Kursaal del municipi de la Noguera acollirà 'Sabates Noves' i 'En Patufet', respectivament, a les 18.00 hores.

'Joc al Ninot', el cicle de titelles per als més menuts, celebrarà el quart de segle
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement