El Tren dels Llacs estrenarà temporada circulant tots els dissabtes fins a l'octubre

El viatge transcorre per la dreta del riu Segre des de Lleida fins a Balaguer, per una via única en un itinerari planer fins a arribar a les primeres muralles muntanyoses de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa, continua per la conca del riu Noguera Pallaresa fins a arribar, entre embassaments i serralades com el Montsec, a la Pobla de Segur
Usuaris esperant la sortida del Tren dels Llacs
photo_camera Usuaris esperant la sortida del Tren dels Llacs

El Tren dels Llacs estrenarà finalment la temporada el 29 d'agost, fent el recorregut entre Lleida amb la Pobla de Segur, aquest servei turístic de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) havia d'iniciar la temporada el 4 de juliol però el confinament que es va decretar al Segrià ho va impossibilitar. Aquest servei turístic l'impulsen i financen conjuntament per FGC, la Diputació de Lleida i l'ATM de l'Àrea de Lleida.

El Tren dels Llacs històric, en el trajecte entre Lleida i la Pobla de SegurEl Tren dels Llacs circularà tots els dissabtes, fins al 31 d'octubre arrossegat per una locomotora històrica de gasoil. El viatge transcorre per la dreta del riu Segre des de Lleida fins a Balaguer, per una via única en un itinerari planer fins a arribar a les primeres muralles muntanyoses de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa. Després, el tren s'incorpora a la zona de la conca del riu Noguera Pallaresa fins a arribar, entre embassaments i serralades com el Montsec, a la Pobla de Segur, la seva darrera destinació.

Mesures que marquen les autoritats sanitàries

El Tren dels Llacs obrirà amb totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries perquè els visitants gaudeixin del trajecte. Per aquest motiu, les persones usuàries disposaran de tota la informació necessària als plafons informatius, on es detallaran els protocols a seguir en cada cas, com l'ús obligatori de mascareta per a clients i persones treballadores en espais tancats així com als espais on no es puguin garantir els dos metres de distància. Els espais d'atenció al client estaran equipats amb pantalla protectora i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic per a usuaris i persones treballadores en punts senyalitzats.

Comentaris