Veu la llum el nou cicle Lleida Jazz Cava

Aquesta proposta s'articularà amb un breu concert i 'jam session' de músics locals i músics convidats de primer nivell

Ignasi González, un dels músics de Lleida Jazz Cava
photo_camera Ignasi González, un dels músics de Lleida Jazz Cava

Els amants del jazz de Ponent estan d'enhorabona! I és que Lleida incorpora al seu calendari cultural una nova proposta musical, el cicle Lleida Jazz Cava.

Aquest cicle arrencarà el 14 d'octubre a l'Espai Orfeó, i tancarà les actuacions de la temporada de tardor el 16 de desembre

Aquest cicle es proposa a partir d'un breu concert i, seguidament, els músics locals podran interaccionar en format jam session amb intèrprets de primer nivell, convidats de Barcelona i altres punts del territori català.

El divendres 14 d'octubre arrencarà Lleida Jazz Cava, a les 22.00 hores, amb el ritme del saxofonista Lluc Casares i el contrabaixista Ignasi González.

Aquest continuarà el 18 de novembre, en el mateix horari, amb el guitarrista i productor Daviz García i en Ramon Macià, teclista i pianista lleidatà de música moderna i jazz.

El trompetista Pol Omedes i el contrabaixista Marc Sánchez tancaran les actuacions de la temporada de tardor el 16 de desembre, a les 22.00 hores.

Tots els concerts comptaran amb l’actuació del Genís Bagés, baterista i director artístic de la Lleida Jazz Cava

Més enllà dels concerts, es podrà gaudir de l'oferta gastronòmica que oferirà l’Espai, amb vi i cava km 0, degustacions i maridatges.

comentaris