10 de juliol

La Vinya dels Artistes acollirà el provocador esperit artístic de Iago Pericot

'La Guillotina' serà una de les tres obres que es preveu incorporar enguany a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

'La Guillotina', de Iago Pericot, s'estableix a La Vinya dels Artistes
photo_camera L'obra de Iago Pericot s'estableix a La Vinya dels Artistes

La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové va ser ideada per l'artista Josep Guinovart, i s'inaugurà l’any 2010.

Actualment, ja compta en el seu itinerari amb més de 10 obres exposades de forma permanent, les quals s'articulen enmig del pintoresc paisatge de La Pobla de Cérvoles. A partir d’aquest 10 de juliol, s'hi afegirà una nova adquisició, una de les noves peces que s'hi volen sumar durant el 2021.

Es tracta de 'La Guillotina', de Iago Pericot, un espectacle estrenat al Festival Grec l’any 2014 i que suposa un alliberament col·lectiu, alegre i reflexiu. Una proposta que convidava a buscar en el nostre interior el qui o el què ens generava més desassossec i turment i que l’artefacte s’encarregava d’alliberar-nos-en.

Iago Pericot ha estat guardonat, entre altres, amb el Premi Nacional d’Arts Escèniques i la Medalla d’Or al Mèrit Artístic de l’Ajuntament de Barcelona

L’incorporació d’aquesta obra a La Vinya dels Artistes és també una excusa per fer un homenatge íntim al seu creador. Amics i col·labolaboradors del Iago Pericot crearan un recorregut espectaclitzat (terme inventat per ell) a mode de via-crucis sui generis: ritus en la forma, irreverència en el fons; i on, a cada estació, trobarem referents del seu llegat artístic i personal.

Un espectacle d'homenatge divertit, provocador i irreverent, obert a tothom i totalment a l’aire lliure, que començarà al voltant de les 19.00 hores, davant del celler Mas Blanch i Jové.

Ja es poden adquirir les entrades anticipades a l'espectacle a través del lloc web del celler. Aquest anirà acompanyat d'un tast de dos vins de Mas Blanch i Jové.

'La Guillotina', de Iago Pericot
'La Guillotina' de Iago Pericot

Comentaris