27.05.2022 |
Territoris.cat

Alumnes de 4t d'ESO de La Salle omplen L'Amistat amb l'espectacle musical 'Grease'

Mollerussa GREASE La Salle interior
Un moment de l'actuació dels alumnes de La Salle Mollerussa
Alumnes de 4t d'ESO de La Salle omplen L'Amistat amb l'espectacle musical 'Grease'

El Teatre L'Amistat va acollir dissabte passat l'actuació d'un bon nombre d'alumnes de 4t d’ESO de La Salle Mollerussa amb l'espectacle musical Grease, amb música i veu en directe. L’actuació, la qual els estudiants preparaven des del passat mes de setembre, va comptar a més amb una orquestra composta per onze músics guiats per la professora de música de l’escola i per un equip d’attrezzo que va fer possible que els decorats i les imatges projectades transportessin al públic als anys 50.

Els alumnes van oferir dues sessions del musical, la primera, divendres, dedicada als companys i professorat del centre, i la segona, dissabte, oberta a tot el públic en general. La platea del teatre es va omplir completament per familiars, amics i companys que no es van voler l'actuació. Destacar que la recaptació de l'entrada de dissabte, amb un preu de tres euros, es destinarà a projectes que actualment duen a terme des de La Salle Solidària, que agrupa l’ONG de La Salle, PROIDE, i la Fundació Comtal, que treballen en el 3r i 4t Món, segons van informar fonts del centre.

Des de La Salle Mollerussa van felicitar els alumnes per la seva escenificació alhora  que van valorar aquests tipus d'activitats que "fomenten el desenvolupament de les matèries des d’un àmbit lúdic, alhora que reforcen l’autoestima dels nostres alumnes i els ajuden a afrontar les dificultats, les pors, les inseguretats que van sorgint al llarg d’un procés tan complex, com és el de muntar un musical des de l’inici".

Alumnes de 4t d'ESO de La Salle omplen L'Amistat amb l'espectacle musical 'Grease'
comentaris