La festa de Carnaval de Mollerussa disposarà d'una pantalla gegant per veure el clàssic

LA GRAN RUA MOLLERUSSA-Aida Pallàs
photo_camera La rua de Carnestoltes de Mollerussa en edicions anteriors - Aida Pallàs

Mollerussa celebrarà el proper dia 2 de març la festa de Carnaval. Aquest any, la rua modificarà el recorregut i no passarà per les places del centre de la ciutat, sinó que farà la volta per l’avinguda del Canal com ja s’havia fet anys enrere. Tot i amb això, es mantindrà el recorregut curt, que a petició d’algunes AMPA participants, ja es va establir l’any passat.

 D’aquesta manera, les carrosses participants sortiran a les 5 de la tarda del Pavelló del 125è aniversari, seguiran pel carrer de Ferran Puig i trencaran cap al carrer d’Arbeca fins arribar a l’avinguda del Canal. Un cop allà, les carrosses que facin el recorregut curt tornaran al punt d’origen mentre que la resta arribaran fins la rotonda del tractor i enfilaran de nou l’avinguda del Canal fins la rotonda del camí de Belianes per després resseguir el camí per l’altra banda de l’avinguda fins al Pavelló una altra vegada. Un cop acabada la rua, al mateix pavelló hi haurà una festa infantil amb animació a càrrec de Gil¬Rataplamgrup i el repartiment de coca i xocolata.

En l'anterior edició de la rua hi van participar disset comparses que van aglutinar 1.500 participants

La festa seguirà a partir de dos quarts de 10 al Pavelló Pla d’Urgell amb el sopar de Carnaval i el posterior ball a càrrec del grup Versió Impossible i una sessió de DJ per acabar la festa.

El concurs

També es torna a convocar per tercer any el concurs de carrosses i comparses, que enguany tindrà un jurat independent del que formaran part representants d’entitats del municipi que no participin al concurs a més a més de la regidora de Festes i un tècnic de la regidoria. L’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa seran els elements a valorar en les tres categories establertes, cada una de les quals tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50.

Pantalla gegant pel clàssic del futbol

D’altra banda, s’ha previst també ubicar una pantalla gegant al pavelló on es fa el sopar per veure la retransmissió en directe del partit de lliga entre el Madrid i el Barça. Per aquest motiu, les portes del pavelló s’obriran a partir de dos quarts de 9 del vespre. En aquest, pavelló hi haurà servei de bar per part del Jovent de Mollerussa mentre que per a la festa infantil es comptarà amb la col·laboració de l’AEG Cal Met en el servei de bar i dels Diables de Mollerussa per al repartiment de la coca i la xocolata.

Comentaris