Els càrrecs electes d'ERC del Pla d'Urgell donen els lots de Nadal al centre de Distribució d'Aliments

El president de l'ens ho qualifica d'acte de demagògia i diu que si el que realment volen és ajudar que renunciïn al que cobren com a grup polític

Els càrrecs electes d'ERC donen els lots de Nadal al Centre de Distribució d'Aliments 2
photo_camera Els càrrecs electes d'ERC donen els lots de Nadal al Centre de Distribució d'Aliments

Els set consellers comarcals i els 4 quatre alcaldes d'ERC al consell del Pla d'Urgell han entregat aquest dimecres els lots de Nadal que han rebut de la institució al Centre de Distribució d'Aliments de la comarca. Ho han fet com un acte de rebuig al que consideren com una despesa innecessària del consell i per instar a què es destinin els aproximadament 1.000 euros que costen aquests lots a altres temes importants com poden ser l'abastament d'aliments per als més necessitats.

Els càrrecs electes d'ERC donen els lots de Nadal al Centre de Distribució d'AlimentsEn total ERC ha entregat 10 lots de Nadal al Centre de Distribució d'Aliments del Pla d'Urgell, ja que si ve són set consellers comarcals i quaquatre alcaldes, un d'aquests és també conseller comarcal, i per tant només rep 1 lot. Segons el portaveu dels republicans, Josep Maria Puig, que també és alcalde de Torregrossa, la donació ha estat una iniciativa que se'ls va acudir quan des del consell se'ls va fer arribar el lot. En aquest sentit, ha assegurat que de cara a l'any que ve demanaran al govern del consell comarcal que no es faci aquest detall ni a ells ni a cap altre conseller o càrrec electe.

ERC lamenta que la partida de lots puja una quantitat important de 1.000 euros que es podria destinar a altres necessitats com el ban dels aliments perquè en pugui gaudir tothom és per això, que ja han avançat que l'any que ve també renunciaran al lot.

De la seva part, el president del consell comarcal, Josep Maria Huguet, ha dit als consellers i alcaldes d'ERC que si realment volen col·laborar caldria que renunciessin al que cobren com a grup polític, uns 4.000 euros, és a dir, deu vegades més del valor dels lots que ara han entregat. És per això, que Huguet ha titllat de demagògia l'acció d'ERC perquè el tipus d'aliments que hi ha als lots no va massa lligat amb el que hi ha al Centre, ja que són productes de proximitat que es compren per ajudar a les empreses de la comarca.

Comentaris