27.10.2021 |
Territoris.cat

Els Mags d'Orient estrenen carrosses i vestuari en la cavalcada de Mollerussa

Mollerussa estrena noves carrosses de la cavalcada de Reis 4
Mollerussa estrena noves carrosses de la cavalcada de Reis
Els Mags d'Orient estrenen carrosses i vestuari en la cavalcada de Mollerussa

Com bé sent tradicional els Reis Mags d'Orient van arribar a Mollerussa en el comboi rial de la línia de tren Lleida–Manresa, i en la plaça de l'Estació els esperaven els patges que custodiaven les tres noves i flamants carrosses que els portarien fins a la plaça de l'Ajuntament, on els esperava nombrós públic.

Mollerussa estrena noves carrosses de la cavalcada de Reis 2La comitiva real va fer prada davant de l'església, a diferència d'anys anteriors que ho feien a la plaça Manuel Bertrand, a causa de la remodelació del centre de la capital del Pla d'Urgell. Sas Majestats s'han desplaçat fins a la plaça de l'Ajuntament saludant a petits i grans i han fet el tradicional parlament des del balcó de l'ajuntament, acompanyats de l'alcalde Marc Solsona i membres del consistori.

Mollerussa estrena noves carrosses de la cavalcada de Reis 3Enguany també estrenaven nou vestuari els patges reals, una novetat que ha estat possible gràcies a l'aportació de la Colla del 1968, que han finançat la nova indumentària.

Un cop finalitzat l'acte protocol·lari, els Reis han tornat a les carrosses per començar el recorregut per la ciutat, i lliurar els regals a petits i grans.

Els Mags d'Orient estrenen carrosses i vestuari en la cavalcada de Mollerussa
comentaris