Fondarella estrenarà consultori mèdic aquest estiu

Fondarella és un de la setantena de consistoris que en els darrers tres anys han rebut una subvenció de la Diputació per assumir les despeses de remodelació de consultoris mèdics locals

L'alcalde de Fondarella i president de la Diputació Joan Reñé visita les obres del consultori .
photo_camera L'alcalde de Fondarella i president de la Diputació Joan Reñé visita les obres del consultori .

Fondarella estrenarà consultori mèdic aquest estiu, segons les previsions del consistori, un equipament ubicat al nou edifici del Centre de Serveis Municipals, que s'està construint davant del complex esportiu i que inclourà altres equipaments al servei de la població.

El president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé, ha visitat recentment les obres, que ja es troben molt avançades i que permetran posar en funcionament la part del consultori mèdic en unes setmanes.

No obstant això, els treballs continuaran per tal d’incorporar la resta de serveis que acollirà l’equipament, com el servei de menjador, de cuina o de bugaderia.

Fondarella és un de la setantena de consistoris que en els darrers tres anys han rebut una subvenció de la Diputació per assumir les despeses de remodelació de consultoris mèdics locals, els quals havien quedat obsolets o mancats d’espai suficient per cobrir les necessitats d’atenció primària a la població.

comentaris