19.08.2022 |
Territoris.cat

L'Agrupament Escolta Cal-Met de Mollerussa prepara el projecte de la nova seu al Musicland

L'Ajuntament va cedir les instal·lacions de l'antiga discoteca amb la condició que s'habilités un espai que poguessin utilitzar altres entitats de la ciutat

Musicland c Sant Isidori Interior
La pista d'estiu es podria fer anar com a zona d'espera dels pares o activitats a l'aire lliure
L'Agrupament Escolta Cal-Met de Mollerussa prepara el projecte de la nova seu al Musicland

L'Agrupament Escolta Cal-Met de Mollerussa està redactant el projecte de rehabilitació de l'antiga discoteca Musicland, que ha de ser la nova seu de l'entitat. L'agrupament va encarregar a una comissió de pares i caps el disseny dels nous espais, aquests es reuniran el pròxim dia 15 de gener per consensuar la proposta que presentaran a l'Ajuntament.

La previsió són que les obres puguin estar finalitzades al mes d'octubre

Una vegada el consistori doni el vistiplau de la proposta, es començaran les obres, amb l'objectiu que puguin estar finalitzades al mes d'octubre.

Cal recordar que aquest espai forma part de la donació que van fer els germans Freixes a l'Ajuntament de Mollerussa, en la que també s'incloïa una aportació per dur a terme les obres, per la qual cosa el projecte es podria realitzar al llarg d'aquests anys, tal com tenen previst els responsables del col·lectiu.

L'entrada del nou equipament seria, en principi, pel carrer Sant Isidori

L'Ajuntament va proposar a l'agrupament la possibilitat de traslladar-se a aquest edifici amb la condició que dissenyessin els espais necessaris per a la seva activitat, de tal manera que, en cas de ser necessari, els poguessin utilitzar altres entitats.

Segons l'alcalde Marc Solsona, la previsió és que l'entrada del nou equipament es faci pel carrer Sant Isidori, a l'espera del projecte, ja que d'aquesta manera es podria utilitzar la pista d'estiu com a zona d'espera dels pares o activitats a l'aire lliure. Tot i així, Solsona va puntualitzar que la pista no s'inclou en el projecte, ja que el consistori té previst destinar-la a altres activitats.

Els germans Freixes van cedir l'edifici per tal que l'Ajuntament el destinés a Centre Sociocultural. En aquest sentit l'Associació de Dones Albada hi va traslladar la seva seu al març de 2014.

L'Agrupament Escolta Cal-Met de Mollerussa prepara el projecte de la nova seu al Musicland
comentaris