20.10.2021 |
Territoris.cat

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa reuneix 16 formacions en el Curs Concurs

Curs d'estiu 2018 de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa
Curs d'estiu 2018 de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa
L'Escola Municipal de Música de Mollerussa reuneix 16 formacions en el Curs Concurs

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa (EMMM) va celebrar la passada setmana la desena edició del Curs Concurs, una activitat que clou el curs del centre educatiu i per altra banda ofereix la possibilitat a joves formacions de cambra, ha participat en el concurs remunerat.

Curs d'estiu 2018 de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa 1Durant tota la setmana els alumnes de l'EMMM van participar en diferents tallers i activitats que tenien com a punt culminant el concert que es va celebrar el divendres a la tarda en el pati de l'escola. El dissabte al matí va ser el torn del Concurs de Música de cambra, que va reunir 61 músics membres de 16 formacions. Un certament que per primera vegada es va obrir a estudiants externs del centre mollerussenc, i que es va celebrar al Centre Cultural de la capital del Pla d'Urgell.

Concurs de Cambra 2018 de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa 1Sota la mirada atenta dels membres del jurat, del que en formaven part Lluís Boix, Xavi Gómez i Mamen Barreña, els participants van interpretar diferents obres de cambra, que es van valorar per accedir als premis en metàl·lic que ascendien a 1.855 euros.

Concurs de Cambra 2018 de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa 2En la desena convocatòria van resultar guanyadors en la categoria A: el quintet format per Oriol Boya, Arnau Sasot, Quim Boldú, Clara Simó, i Laia Bardají. En la categoria B: la millor puntuació l'obtenia el duet format per Berta Villorbina, Neriya Amos. En la categoria C: es classificava en primer lloc el duet Aran Sala, i Paula Torra. En la categoria D: la millor interpretació la van dur a terme els membres del quartet format per Albert Alsina, Maria Bosch, Josep Castellana, i David Corbella.

Curs d'estiu 2018 de l'Escola Municipal de Música de MollerussaEn cadascuna de les categories, també es van lliurar premis en metàl·lic per als segons, tercers classificats i mencions d'honor. Premis que es financen des de l'Ajuntament de Mollerussa i l'AMPA de centre.

L'organització del festival va valorar molt positivament el concurs, que segons la regidora del consistori mollerussenc Mònica Seguès, dóna un pas més en la seva consolidació, d'una banda pels deu anys de trajectòria, i per altra l'obertura a estudiants externs que projecta el certament a tot el territori Català, prestigiant la ciutat i el centre educatiu.

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa reuneix 16 formacions en el Curs Concurs
comentaris