23.05.2022 |
Territoris.cat

Mans Unides prepara una nova edició el sopar solidari i la tómbola-mercat

La Delegació de Mans Unides a Mollerussa organitza una nova edició del sopar solidari de pa amb oli i una poma pel divendres 6 de maig a les 9 del vespre a la Sala  de Ball de l’Amistat de Mollerussa

Preparant Mercat Mans Unides
Preparant Mercat Mans Unides
Mans Unides prepara una nova edició el sopar solidari i la tómbola-mercat

Mans Unides de Mollerussa durà a terme el tradicional sopar solidari, que representa el tret de sortida de la campanya anual que desemboca en la tómbola-mercat que representa l'acte més emblemàtic de l'entitat per recollir fons que han de servir per finançar els projectes que té desplegats arreu del món.

Per participar en el sopar es poden comprar a Llibreria Dalmases, de Tot a Tot Preu i a Merceria Garrabou amb una aportació voluntària de 5 euros. Com a novetat en el transcurs del sopar hi haurà l'actuació del cantant mollerussenc, en Xavier Balsells. També en el transcurs del sopar hi haurà sorteig de regals i productes entre tots els assistents cedits per particulars i comerç de la ciutat.

Pel que fa al Mercat i la Tómbola s'inaugurarà el dilluns dia 9 de maig a les set de la tarda, i romandrà obert fins al divendres 13 de maig en horari de les 5 a les 8 de la tarda.

En el mercat s'hi podran comprar autèntiques peces d'artesania elaborades per persones que volen col·laborar amb els seus treballs amb Mans Unides. La Tómbola sortejarà productes cedits per empreses i comerç de la ciutat.

Aquestes accions de la delegació de Mans Unides a Mollerussa tenen com a objectiu recaptar fons per destinar-los als programes de lluita contra la pobresa que dur a terme l'entitat. Aquest any la campanya anual de Mans Unides porta per lema: Planta-li cara a la Fam: Sembra.  Amb aquesta nova campanya l'entitat prenent no quedar-se indiferent davant la situació que sofreixen molts milions de persones per no poder menjar.

  

Mans Unides prepara una nova edició el sopar solidari i la tómbola-mercat
comentaris