Mollerussa Comercial arrenca la campanya '+TIQUETS+MC' amb centenars de molleuros

L’entitat repartirà 1.000 molleuros entre els tres primers guanyadors d’aquesta iniciativa que s’allargarà fins a finals de juny

Imatge dels bitllets de 1, 5 i 10 Molleuros que distribuirà Mollerussa Comercial.
photo_camera Un miler de molleuros en premis en la campanya, +Tiquets+MollerussaComercial

El dilluns 17 de maig l'associació Mollerussa Comercial engegarà la nova campanya de primavera que han anomenat com  “+TIQUETS+MC!”, una nova proposta per  recuperar el dinamisme, i incentivar les vendes premiant els clients que més tiquets de compra acumulin dels establiments associats fins al 30 de juny. 

El funcionament de la campanya consistirà a acumular el màxim nombre de tiquets de compra obtinguts en els establiments de la capital del Pla d'Urgell, l'usuari haurà de presentar un tiquet per establiment, el de major valor. Els guanyadors que aconseguiran el premi directe seran els que obtinguin més tiquets de diferents establiments (si hi ha un empat, se sumaran tots els tiquets i guanyarà qui obtingui la suma més elevada).

La campanya comptarà amb una dotació d'un primer premi de 500 molleuros, el segon de 300 molleuros i el tercer de 200 molleuros

La campanya finalitza el 30 de juny i a partir de l’1 de juliol i fins al 9 de juliol, els participants s’hauran d’apropar a l’oficina de Mollerussa Comercial per tal de validar els tiquets. El 13 de juliol s’entregaran les recompenses.

Cal recordar que Mollerussa Comercial va posar en marxa l’app moneder.cat, una eina funcional per facilitar les compres, que pel simple fet de donar-se d'alta els usuaris aconseguiran molleuros, així com l'obsequi d'una bossa de MC.

cartelldefinitiu

comentaris