26.09.2022 |
Territoris.cat

LA IL·LUMINACIÓ ES COMPLEMENTARÀ AMB L’EXPOSICIÓ DE VESTITS DE PAPER AL CENTRE DE LA CIUTAT

Mollerussa encén aquest divendres l’enllumenat de Nadal amb un element nou

Llums de nadal de Mollerussa Roure
L'enllumenat de Nadal a Mollerussa l'any 2019.
Mollerussa encén aquest divendres l’enllumenat de Nadal amb un element nou

L’Ajuntament de Mollerussa farà l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc aquest divendres a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, on s’estrenarà un nou element gegant pensat perquè la ciutadania hi pugui interactuar i que s’afegirà als quatre que ja es van instal·lar l’any passat com són la bola de 4 metres de diàmetre, el paquet de regal de 4,5 metres quadrats, l’arbre de boles i l’arbre de giragonsa. 

enllumnat nadal - ajuntament de mollerussaEls tècnics instal·lant l'enllumenat d'aquest Nadal al centre de Mollerussa - Ajuntament de Mollerussa

Aquesta decoració es complementarà amb l’exposició de vestits de paper dins d’unes vitrines il·luminades a les places del centre urbà, la qual es preveu inaugurar el pròxim 10 de desembre. Així mateix, també s’ha buscat la complicitat dels comerços de la ciutat per tal que puguin participar en la mostra exposant diferents peces en els seus aparadors, alguns dels quals ja començaran a lluir els primers vestits la mateixa setmana. 

La il·luminació també compta amb 10 garlandes solidàries que llueixen la figura d’El Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa Il·luminacions nadalenques Sebastià Garralón a benefici de l’hospital de Sant Joan de Déu, a la qual l’Ajuntament s’ha sumat per segon any consecutiu

A banda, una trentena de carrers i places més de la ciutat tindran il·luminació nadalenca amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum o bé amb el sistema leds. Així mateix, entre aquests elements n’hi 7 que duen l’anagrama de Mollerussa Comercial. 
 

Mollerussa encén aquest divendres l’enllumenat de Nadal amb un element nou
comentaris