28.11.2022 |

Mollerussa reprèn el calendari firal amb el certamen Expoclàssic

La fira recupera la tradicional trobada de motos clàssiques i repeteixen d’antiquaris i brocanters 
Trobada de Motos Clàssiques en el marc de la Fira Exploclàssic de Mollerussa
Trobada de Motos Clàssiques en el marc de la Fira Exploclàssic de Mollerussa @Territoriscat
Mollerussa reprèn el calendari firal amb el certamen Expoclàssic

Fira Mollerussa reprèn el calendari aquest cap de setmana amb el certament Expoclàssic, la convocatòria pels sectors del motor històric i clàssic, i des de l’edició passada, també antiquaris i brocanters. 

La fira obrirà portes els dies 18 i 19 de setembre, i igual que en la passada edició l’entrada serà gratuïta, segons ha explicat el director de Fira Mollerussa, Xavier Roure. Enguany participen en la fira Expoclàssic 41 expositors del sector de l’automòbil, motos, accessoris i col·leccionisme, una dada que suposa el millor registre dels darrers quatre anys. A aquests cal afegir els 18 d’antiquaris i brocanters que formen part de l’associació del sector de Mollerussa.

Presentació Fira Expoclàssic 2021La mostra expositiva es complementarà amb tres monogràfics un dedicat a les motos Guzzi, una altra al mític model 4L de la marca Renault, coincidint amb la celebració del seu 60è aniversari, i una tercera en la qual es presentaran els vehicles del Team Silver Fox Team, propietat de  Lluís Rodríguez, que participaran en el pròxim Dakar Clàssic, segons ha explicat Roure.

El diumenge dia 19 es recupera la Trobada de Motos Clàssiques, una concentració que espera la participació d’una seixantena d’aficionats a aquests vehicles. Com ha sigut tradicional l’ens firal convida als participants a un esmorzar, previ al recorregut de setanta quilòmetres per pobles del Pla d’Urgell i comarques properes, i faran una parada a Vallbona de les Monges.   

Mollerussa reprèn el calendari firal amb el certamen Expoclàssic
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement