14.08.2022 |

El Saló de l'Automòbil de Mollerussa va vendre 172 cotxes per un valor que ronda els 5 M€

Fira de Mollerussa qualifica les xifres de molt bones perquè confirmen les bones expectatives del certamen

Imatge del Saló de l'Automóbil Fira de Sant Josep
Imatge del Saló de l'Automóbil Fira de Sant Josep @JosepA.Pérez
El Saló de l'Automòbil de Mollerussa va vendre 172 cotxes per un valor que ronda els 5 M€

El Patronat Fira de Mollerussa va presentar aquest dimarts les xifres de vendes del Saló de l’Automòbil que se celebra en el marc de la Fira de Sant Josep, operacions que enguany ascendeixen a 4.990.043 euros, import de 172 vehicles.

El president del Patronat i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director, Xavier Roure van assistir al sorteig de 6.000 euros, que es va fer entre les persones que van adquirir algun vehicle entre el 4 i 6 de juny, data en la qual va tenir lloc el certamen. El premi va recaure en Jordi Morros, veí de la localitat de Santa Margarida de Montbui, que va adquirir un Renault Captur a la firma Autansa de Fondarella.

Sorteig del Premi de 6.000 euros entre els compradors del Saló de l'AutomòbilMarc Solsona destacava que el Saló de l’Automòbil obria “amb bones expectatives i sensacions que s’han confirmat”. Es tracta d’una xifra potent pel context actual i que se situa sobre l’assolida en el 2015, va afegir Solsona.

Per la seva banda el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure va assegurar que el Saló de l’Automòbil “és un producte del qual estem molt orgullosos i ens sen-tim molt competitius i forts”. “No ha fallat”, va assenyalar el director, alhora que va indicar que es tracta d’un “espai únic i efectiu”, dues de les claus del seu èxit. Així mateix, va dir que les xifres d’enguany evidencien el paper de les fires com a “motor per a l’economia i una pa-lanca absoluta i necessària per a la recuperació dels sectors de l’economia i per al territori”.

Roure va recordar que la celebració de la Fira de Sant Josep ha suposat la represa de l’activitat firal, la qual es continuarà al setembre amb l’Expoclàssic i el Concurs de Pintura Ràpida, seguirà a l’octubre amb l’Autotardor i al novem-bre amb la Mollerussa Lan Party

 

Dades del Saló de l'Automòbil

Segons les dades recollides pel Patronat Fira de Mollerussa l'incrementat la mitjana de preu del cotxe venut, xifra que enguany ha pujat a 29.012 euros, molt per sobre de la segona xifra més alta marcada el 2019 i que va ser de 26.878 euros. El model més car venut en el passat Saló va tenir un preu de 87.000 euros, mentre que el més econòmic va ser 9.999. Pel que fa als preus dels cotxes venuts, notable increment pel que fa als de més de 24.000 euros, els quals van suposar el 58% de les vendes.

Pel que fa a la procedència dels compradors, el director ha dit que l'abast ha estat tota Catalunya així com la Franja. Per percentatges les xifres són similars a edicions anteriors, amb un 85% de les operacions tancades per compradors procedents de les comarques de Lleida, mentre que puja en un punt el percentatge a la resta de les demarcacions catalanes i es manté a fora de Catalunya, vendes aquestes últimes que s'han fet a Osca. Al Saló hi havia una capacitat expositiva de 700 cotxes.

El Saló de l'Automòbil de Mollerussa va vendre 172 cotxes per un valor que ronda els 5 M€
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement