26.09.2022 |
Territoris.cat

La segona Ruta de la Boira arriba als 400 inscrits

La Fira Lifara, comptarà amb una cinquantena de productors/artesans de la demarcació de Lleida, estarà oberta des de les 10 fins a les 20 hores, i inclou un tast/maridatge de cerveses i formatges

ruta de la boira bloc
Participants en la Ruta de la Boira de 2015
La segona Ruta de la Boira arriba als 400 inscrits

La Ruta de la Boira celebrarà aquest diumenge 10 de gener, la segona edició amb una inscripció que a hores d'ara arriba als quatre-cents participants. La prova esportiva ofereix dues rutes, de 22 i de 10 quilòmetres, que recorren paratges d'un gran atractiu paisatgístic. La sortida d'ambdues rutes tindrà lloc a les 9 del matí des del Pavelló Poliesportiu de Vila-sana.

IMG_8502Totes dues passaran per l’Estany d’Ivars i Vila-sana des d’on la llarga continuarà cap al Castell del Remei i Ivars d’Urgell i la  curta tornarà cap a Vila-sana. Durant el recorregut, els participants disposaran d'avituallaments amb producte de proximitat i inclús un tast de vi.

La proposta està organitzada per la Boira Turística de Ponent i Boira Bike encol·laboració amb la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Vila-sana, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sanael Castell del Remei i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, entre altres productors i artesans de Ponent. 

La Fira Lifara, que comptarà amb unacinquantena de productors/artesans de la demarcació de Lleida, estarà oberta des de les 10 fins a les 20 hores. El programa de la mostra inclou un tast/maridatge de cerveses i formatges a les 12:30 hores i a la tarda, i prèvia inscripció, tres tallers adreçats a nens entre 4 i 12 anys sobre decoració de galetes, mondongo i reciclatge. Durant la jornada hi haurà diferents sorpreses, de caràcter teatral, que amenitzaran la fira.    

La segona Ruta de la Boira arriba als 400 inscrits
comentaris