27.11.2021 |
Territoris.cat

Torregrossa demanarà danys i perjudicis per un tall al subministre de llum

L’apagada, que va durar més de quatre hores, genera alarma al consistori al ser un dels dies més freds de l’any

Xarxa Electrica Torregrossa iNTERIOR
Imatge d'un dels transformadors i xarxa elèctrica de Torregrossa
Torregrossa demanarà danys i perjudicis per un tall al subministre de llum

L'Ajuntament de Torregrossa està duent a terme una valoració dels danys produïts com a conseqüència de l'apagada elèctrica que va tenir lloc el passat diumenge, una incidència que es va prolongar més de quatre hores. El fet que l'avaria tingués lloc en un dels dies més freds de l'any va motivar d'alarma en el consistori, donat que moltes llars de gent gran i instal·lacions municipals es van quedar sense calefacció.

L'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig va manifestar la seva indignació, pel fet que en tractar-se d'un dia festiu va obligar a suspendre les sessions de ball i les activitats del Parc Infantil, així com el casal de la Gent Gran. Puig va afegir que els establiments comercials i els bars del municipi també van patir les conseqüències en poder atendre als clients en un dia festiu.

El consistori atribueix l’apagada del diumenge a la deficiència de la xarxa elèctrica i al fet que el municipi no compta amb una línia d’abastament alternatiu per evitar aquests fets

El dilluns algunes indústries com la Cooperativa continuaven tenint deficiències en el servei.

Puig va manifestar que la companyia elèctrica continua tenint greus deficiències en la xarxa de subministrament, no hi ha altra explicació, donat que, aquest any s'han dut a terme actuacions de millora en els transformadors del municipi, per la qual cosa la companyia hauria de prendre mesures en la millora de l'abastament.

Torregrossa demanarà danys i perjudicis per un tall al subministre de llum
comentaris