27.11.2021 |
Territoris.cat

Xavier Ayala, Leticia Carne i Ignasi Cañelles a la llista d'ERC de Mollerussa

El sommelier Xavier Ayala
El sommelier Xavier Ayala
Xavier Ayala, Leticia Carne i Ignasi Cañelles a la llista d'ERC de Mollerussa

Els grups municipals de Mollerussa configuren les seves llistes per optar als comicis del pròxim 26 de maig. Els partits polítics miren d'incorporar aquelles persones que creuen, poden aportar la seva experiència o la seva voluntat per desplegar els programes electorals que els permetin un major nombre de vots.

l'advocada Leticia CarneEsquerra Republicana de Catalunya (ERC), ha fet un avançament d'alguns dels membres destacats de la seva llista com són el sommelier Xavier Ayala, i l'advocada Leticia Carne, i l'exdirector de l'escola Pompeu Fabra, Josep Ignasi Cañelles. Segons el cap de llista Engelbert Montalà, es tracta de tres mollerussencs que representen la transversalitat que vol tenir la llista republicana.

Montalà destaca que la proposta d'ERC inclou més del 50% de representació femenina, una opció més per aconseguir la màxima representativitat de tots els sectors socials de la capital del Pla d'Urgell. Els republicans tenen previst un acte el dimecres 1 de maig a la plaça Major de Mollerussa, per presentar la llista definitiva.

L'exdirector de l'escola Pompeu Fabra, Ignasi CañellesCal recordar que ERC, va aconseguir tres regidors en els comicis del 2015, amb el lideratge d'Engelbert Montalà, dos regidors més que en els comicis del 2011. Dos mandats en els quals el grup del PDeCAT ha governat amb majoria absoluta, amb 10 regidors, el 2011, i 11 regidors el 2015.

El darrer mandat, el consistori mollerussenc el conformaven 1 regidor del PP, 2 del PSC, 3 d'ERC, i 11 del PDeCAT. Pel que fa a la participació en els comicis del 2011, van votar 4.828 mollerussencs, i el 2015 o van fer 4.972.

Xavier Ayala, Leticia Carne i Ignasi Cañelles a la llista d'ERC de Mollerussa
comentaris