Els favorits de Sant Jordi de la llibreria Migdia

photo_camera

La llibreria – papereria Migdia es troba al bell mig de Torregrossa. Pepita Piró Sarramona regenta des de fa més de catorze anys, l'establiment llibreter, tot seguint l’activitat dels anteriors propietaris. 

Amb una variada proposta literària, la llibreria Migdia és tot un referent per als lectors més exigents, així com per als més joves, amb la seva variada i sorprenent proposta de llibres infantils i juvenils. La proposta literària es complementa amb les últimes novetats de la temporada.

L'establiment disposa d'un ampli catàleg de productes amb articles de papereria, els llibres de text, el material escolar, els complements i els regals. 

I per aquest Sant Jordi, la Pepita ens proposa atrevir-nos amb dos títols:

Sense data de Marta Alòs (Editorial: Pagès Editors)

Marta Alòs i López (Lleida, 1960) ens sorprèn amb una història apassionant ambientada a Lleida i Barcelona. 

Passions desfermades, amors impossibles, fidelitats traïdes, secrets guardats en el calaix de la memòria i amistats que es posen a prova, conformen el meravellós laberint d’aquesta novel·la amb que l’autora Marta Alòs s’endinsa en el gènere romàntic i que atrapa al lector amb una potent i vertiginosa narrativa, on els personatges traspassen les fronteres dels amors prohibits més enllà de la raó, aconseguint crear una atmosfera vaporosa amb un final sorprenent.

SENSE DATA- MARTA ALÒS

“… Amb el tou dels dits repassava les vertebres de l’esquena fins a fer-me tremolar de plaer i jo em deixava fer com una gata en zel. Encara ara, quan ja no n’espero res, el busco dins les onades de la meva desesperació i el crec endevinar en cada cantonada”. “… Quan l’interrogava preguntant-li què pretenia de mi; què més volia que li concedís, ell em posava un dit damunt dels llavis esperant endebades que ho acabés endevinant. —Ho vull tot de tu, Eulàlia. Em sents? Ho vull tot—”.

MAI de Ken Follet (Editorial: Rosa dels Vents)

Ken Follett (Cardiff, 5 de juny de 1949) torna al thriller amb una emocionant novel·la que imagina el que no es pot ni imaginar: la imminent amenaça de la Tercera Guerra Mundial. Des de l'abrusador desert del Sàhara fins a l'ala Oest de la Casa Blanca i els passadissos del poder de les grans capitals del món, el mestre de la narrativa d'acció i suspens imagina un escenari de crisi global sense precedents en què un petit grup de personatges compromesos i tenaços lluita en una carrera contra rellotge. 

MAI - KEN FOLLET
MAI - KEN FOLLET

Mai és un thriller extraordinari, ple d'heroïnes i de mala gent, de falsos profetes, d'agents d'elit, de polítics desencantats i de cínics revolucionaris. Ens envia un missatge d'advertiment per al nostre temps i presenta una història intensa i trepidant que transporta els lectors fins al caire del qual es pot imaginar.

Quan em vaig estar documentant per escriure La caiguda dels gegants em va sobtar veure que la Primera Guerra Mundial era una guerra que ningú no volia. Cap dels líders europeus de cap dels dos bàndols tenia voluntat que s'esdevingués. Però, d'un en un, els emperadors i els primers ministres, sense pretendre la guerra, van prendre un seguit de decisions -decisions lògiques i moderades- que ens van acostar un pas més a un dels conflictes més terribles que ha conegut el món. I aleshores em vaig preguntar: "Podria tornar a passar?"
KEN FOLLETT


Migdia- LOGO

LLIBRERIA MIGDIA
Carrer Migdia, 26 – 25141 Torregrossa
Tel. 670 53 76 64

comentaris