El concurs tanca la temporada de primavera del Campionat de l’ACSTELL

Imatge del Concurs de Colles d'Ivars d'Urgell
photo_camera Imatge del Concurs de Colles d'Ivars d'Urgell

La Plaça del Doctor Segarra va ser l’escenari que va acollir el concurs de colles sardanistes d’Ivars d’Urgell. El concurs, puntuable pel Campionat de la Territorial de Lleida, es va celebrar a les 12 del migdia del diumenge 2 de juny amb la Cobla Lo Castell en la part musical.

En categoria Gran el primer lloc va ser per la colla Dolç Infern de Lleida. La classificació de la resta de les 5 colles que van participar en aquesta categoria va ser, un segon lloc per Xalem de Bellvís, Font de Valldans de Ponts en tercer lloc, en quarta posició Somnis del Pla de Mollerussa i un cinquè lloc per Estelats d’Agramunt.

En juvenils, la colla Guspira de Lleida, es va imposar a l’agramuntina Esbarzer. En les colles de les categories més petites no hi va haver pugna entre colles perquè només hi van participar una colla per categoria, Escarlata en Infantil i Dimoniets en Alevins, ambdues del Grup Sardanista Montserrat de Lleida.

En la modalitat de Punts Lliures van sumar punts per la classificació general les colles Dolç Infern en el Grup A i Dimoniets en el Grup B al participar elles soles en aquesta modalitat.

La sardana revessa també s’entravessa a les colles participants només essent resolta per Dolç Infern.

El concurs d’Ivars d’Urgell és organitzat per la Colla Sardanista de la localitat amb el suport de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell i la col·laboració de l’Acstell, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Ivars tanca la primera part de la temporada de concursos els quals reprendran la seva activitat el diumenge 1 de setembre en el concurs de Borges Blanques.

Comentaris
Més a Tres i fora