Montblanc donarà el relleu com a Capital de la Sardana 2019 a la vila de Perpinyà

Montblanc va ser  Capital de la Sardana 2018
photo_camera Montblanc va ser Capital de la Sardana 2018

Montblanc clou els actes com a Capital de la Sardana 2018 el dissabte 9 de març amb un acte especial en l’Església de Santa Maria amb l’actuació del cantautor Roger Mas, amb l’espectacle Introit, de la Factoria Bram. L’espectacle, el qual oferirà algunes peces noves del cantautor solsoní,  s’ha creat expressament per aquesta data tan especial.

L'accés serà gratuït fins a omplir l'aforament, previst per a unes 600 persones. La durada serà d'aproximadament una hora.

Dissabte 16 de març, Perpinyà, pren el relleu com a Capital de la Sardana 2019

Els actes de proclamació s’iniciaran amb un esdeveniment protocol·lari a les 10 del matí en la Sala de les Llibertats presidit pel batlle de Perpinyà, Jean-Marc Pujol; acompanyat d’autoritats locals i del president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; el coordinador del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés, i d'altres autoritats del món de la sardana i la dansa. Un dels moments més emocionants serà quan es donin a conèixer els noms dels guanyadors dels Premis Capital de la Sardana 2019.

Les activitats de proclamació continuaran al llarg del matí i clouran amb un concert a les 4 de la tarda a l'Església de Nostra Senyora La Real amb la cobla Mil·lenària, acompanyada de la cantant Leslie Malet.

Perpinyà pren el relleu de Montblanc com a Capital de la Sardana. La seva capitalitat durarà fins al 15 de març de 2020, quan Sant Feliu de Guíxols la substituirà. Perpinyà és la 7a Capital de la Sardana després d'Arenys de Munt, Barcelona, Calella, Mollerussa, Figueres i la mencionada Montblanc.

Comentaris
Més a Tres i fora