La trobada va servir per acordar el reglament del campionat per aquesta edició del 2019

Reunió de la junta d’Acstell amb les colles sardanistes del campionat de la Terra Ferma
photo_camera Reunió de la junta d’Acstell amb les colles sardanistes del campionat de la Terra Ferma

El passat diumenge 16 de març, en el la sala del Col·lectiu Cultural Cappont de Lleida, va tenir lloc una reunió de la directiva de l’Associació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTELL), organitzadora del campionat de Colles Sardanistes de la territorial de Lleida, amb capdansers o representants de diferents colles participants en el campionat per tal de fer una lectura a les bases del campionat i refer, acordar o introduir nous punts en el reglament per aquest 2019. Cal remarcar que el reglament s’aprovarà definitivament en assemblea general prevista pel dissabte  6 d’abril de 2019.

Un dels punts que sempre crea polèmica és la puntuació a atorgar a les colles que participen en el concurs d’Encamp. En aquesta edició, aquest concurs tindrà una circumstància especial i  a les colles que hi participin se'ls aplicarà mitjana anual de concursos, més 1 punt d'assistència.

Pel que fa a la sardana revessa, en categoria Aleví i Infantil, la sardana podrà ser comptada per a dues persones de la mateixa categoria per infantils o immediatament superior en el cas dels alevins.

En la reunió també s’acordà que, en les dues categories més petites, les errades de repartiments seran només de 3 punts en el cas de no comptar amb cap ajut extern.

Les colles lleidatanes estan integrades a la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, on tenen un representant a la Junta directiva.

Comentaris
Més a Tres i fora