L’aplec de la sardana es consolida a Torres de Segre

Edicions anteriors de l'Aplec de Torres de Segre
photo_camera Edicions anteriors de l'Aplec de Torres de Segre

El pròxim dissabte 15 de juny la vila de Torres de Segre celebrarà la novena edició de l’Aplec de la Sardana  a partir de les 8 de la tarda en el Pati de les Escoles amb la cobla Marinada.

En el programa de tarda amb nou sardanes, inclou, com a acte destacat, la participació dels alumnes de 4t de primària de l’Escola Carrassumada de Torres de Segre.

A les 10 de la nit l’organització ha preparat un sopar per a totes i tots els sardanistes que desitgin compartir una bona estona. Un cop finalitzat el sopar, arrancarà la segona de les ballades programades  també de nou sardanes.

L’organització de l’aplec sortejarà lots de productes cedits per empreses i comerç local al llarg de tota la trobada sardanista.

El 9è Aplec de Torres de Segre és organitzat per l’Escola Sardanista de la vila, amb el suport de l’Ajuntament de Torres de Segre i la col·laboració de la Coordinadora d’Aplecs de les Comarques Lleidatanes, La Unió d’Aplecs Sardanistes de Catalunya i La Federació Sardanista de les Terres de Lleida.

Comentaris
Més a Tres i fora